DA NJIHOVA DJEVOJČICA BUDE SIGURNA

Roditelji kupili Pippi blindirani auto

26.06.2011 u 18:26

Bionic
Reading

Britanski mediji nagađaju s kime je u vezi lijepa Pippa i prstom upiru u princa Harryja. On pak kaže da o djevojkama ne razmišlja

Roditelji Pippe Middleton, Michael i Carol, zabrinuti su za sigurnost svoje mlađe kćeri Philippe koja je nakon kraljevskog vjenčanja postala velika zvijezda u Velikoj Britaniji.

Kako bi je zaštitili od nasrtljivih obožavatelja, naručili su joj blindirani auto.

'Carol i Michael poduzeli su niz mjera i pažljivo slušali savjete koje im je uputio jedan od najvjernijih tjelesnih čuvara princa Williama. Auto koji su naručili za Pippu imat će najnovije sigurnosne uređaje, uključujući i karoseriju otpornu na bombe', izjavio je izvor blizak Middletonovima.

Pippini roditelji spremni su izdvojiti čak 95 tisuća funti kako bi svoju kćer zaštitili od sve agresivnijih fanova, koji ne prezaju ni od čega kako bi je presreli i eventualno upoznali.

Pippa je proglašena najljepšom djevojkom na kraljevskom vjenčanju i od njezina ulaska u crkvu u bijeloj haljini koja je isticala oblu guzu, život joj se okrenuo naopačke.

Britanski se mediji danas natječu tko će donijeti neku novu informaciju iz njezina života.

Nagađaju s kime je lijepa Pippa u vezi, a prstom upiru u princa Harryja.

Iako baš u njima vide novi i zanimljiviji kraljevski par, princ Harry demantirao je tu mogućnost te naglasio da je sam i da trenutačno ne razmišlja o djevojkama.