OSVJEŽENJE IZGLEDA

Riviera brunette: Ova hit nijansa smeđe kosi daruje poseban sjaj i volumen

21.04.2022 u 00:42

Bionic
Reading

Ukoliko niste skloni drastičnim promjena boje kose, postoje nijanse kojima ove sezone možete suptilno osvježiti look, a među najpopularnijim trenutno je Riviera ili Beached Brunette

Kao što joj samo ime govori, ova specifična nijansa smeđe boje ostavlja dojam kao da ste se upravo vratile s godišnjeg odmora , gdje vam je kosa posvijetlila od sunca i soli. Dobar primjer za ovaj stil su nekadašnje plavuše, Hailey Bieber i Lily James, koje su potamnile kosu, ali tako da ona ne izgleda kao tamna kaciga, već se radi o toploj smeđoj sa zlaćanim odsjajem. Ova nijansa smeđe pristajat će i prirodnim brinetama koje kosi žele dodati malo dimenzije i sjaja.

U odnosu na balayage, riviera brunette izgleda još prirodnije i prijelazi su suptilniji, te svijetliji pramenovi izgledaju kao da se presijavaju na suncu. Za bojenje kose u ovom stilu koriste se kombinacija ombre i balayage tehnike, pa je kosa tamnija uz korijen a svjetlijom postaje prema vrhovima, što cjelokupnoj kosi daruje potrebnu dubinu i teksturu.

Ova neodoljiva nijansa smeđe najbolji efekt imat će na valovitoj kosi.