bob u novoj varijanti

Ovo je daleko najpoželjnija frizura ove godine, a pristaje baš svakom obliku lica

15.04.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Ova godina, kada je riječ o frizurama i oblikovanju kose, nesumnjivo je godina boba u svim oblicima i teksturama te šiški u najrazličitijim duljinama. Veliku popularnost stekle su bottleneck šiške, a ova izgled inspiriran ove sezone vrlo trendi 70-ima sada dolazi i u varijanti boba

Sjećate li se bottleneck šiški koje su nedavno proglašene jednim od najpopularnijih izbora, poželjnijih čak i od zavjesa šiški? Šiške su daleko jedan od najvećih beauty trendova ove godine, a nakon što su 'otkrivene' bottleneck šiške, sada ovaj trend dolazi u obliku najpoželjnije frizure, boba. Tako su bottleneck šiške postale bottleneck bob, a ta frizura doista je sjajan izbor za proljetne dane pred nama.

Što definira bottleneck bob?

Uske pri vrhu, široke prema dolje – to je zaštitni znak bottleneck šiški koje se ovog proljeća kombiniraju s bobom. Izgled bottleneck šiški, trends koji korijene vuče iz 70-ih, inspiriran je grlom boce; počevši od vitkog i kratkog u sredini, duljeg i zavojitog oko očiju, a zatim najdužeg dijela prateći liniju jagodične kosti. Takav oblik omogućuje prilagođavanje baš svakom obliku lica. Šiške uokviruju lice na vrlo laskavi način, i skreću pozornost na oči, a isto vrijedi i za bob.

Kako stilizirati bottleneck bob?

Nema granica mašti kada je u pitanju stiliziranje bob varijante. Bilo da je elegantan, kovrčav, kratak ili dug : samo se odlučite za bottleneck bob koji vam se najviše sviđa. Osnovu čine uske šiške i kosa ošišana u bob frizuru, a ostatak posve ovisi o vama. Jedino je važno je da vrhove šiški i bob redovito podšišate kako bi bottleneck bob zadržao svoj kultni oblik. Ako niste baš sigurni kako želite nositi bob s uskim grlom, ovi primjeri mogu poslužiti kao sjajna inspiracija.