DODAJE VOLUMEN

Imate tanku kosu? Onda je ovaj tip boba idealan za vas

20.04.2022 u 09:56

Bionic
Reading

Bob je bez sumnje i dalje najpopularnija frizura, a sjajna je stvar kako postoji savršena varijanta za svaki tip kose, oblik lica ili strukturu vlasi

Ako vam se jako sviđa bob i rado biste se ošišali no zabrinuti ste kako će to izgledati jer imate tanku kosu, imamo sjajno rješenje i za vas.

Riječ je o tipu boba koji je idealan upravo za vlasnice tanke kose jer je tako ošišan kako bi se stvorio dojam većeg volumena.

Upravo takvu frizuru ima mlada zvijezda 'Euforije' Hunter Schafer i odlično joj stoji.

Ovakav bob ima dodatnu prednost, a to je da je neće teško oblikovati ni oni koje priroda nije nagradila bujnom grivom i muku muče sa stiliziranjem.

Hunterina frizura je vrlo cool i zrači glamurom, te zbog nje nećete morati provesti sate i sate pred ogledalom s četkom i fenom u ruci što doista zvuči nevjerojatno!

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder

Iako je sve oduševila na Vanity Fair partyju s dugom kosom oblikovanom u tzv. wet stilu, plavokosa ljepotica sad je okrenula list i poželjela nešto posve drukčije. Njezin bob uspješno spaja glamur i prirodnost te savršeno naglašava tanku kosu.

Kosa je ošišana tako da su donji slojevi neravni (tzv. fringed bob) kako bi se postigao voluminozniji efekt, a ovaj stil upravo naglašava prirodnu strukturu kose.

Možete je nositi i sa strane ili pak sa strogim središnjim razdjeljakom koji daje poseban šarm ovoj frizuri.

Kosu, ako je dobro ošišana, samo pustite da se osuši na zraku, a možete staviti i malo pjene za dodatni volumen.

NEPROLAZNI KLASICI

Poput slavnih ljepotica: Ovo su najljepše frizure za dame zrelije dobi

Pogledaj galeriju