vječne su

Rijetko se pojavljuje u javnosti: Meg Ryan pokazala da ove cipele baš nikad ne izlaze iz mode

21.09.2023 u 10:44

  • +4

Meg Ryan

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavnu 61-godišnju glumicu Meg Ryan posljednjih godine ne viđa se često u javnosti, no vještom oko paparazza nije promaknula kada se pojavila u četvrti Soho u New Yorku u izlasku s prijateljicom i pokazala zanimljiv stajling

Meg Ryan bila je sva nasmijana tijekom večeri New Yorku koju je provela u izlasku s prijateljicom. Čini se da na njezino raspoloženje nije previše utjecala odluka da se njezin prvi film u osam godina, 'What Happens Later', odgađa i to zobog koncertnog filma Taylor Swift.

Za ležerni izlazak u dobrom društvu Meg Ryan je posegnula za vojnički zelenom haljinom midi duljine, jednostavnog kroja, na tragu košulja haljine s kopčanjem do sredine dekoltea te pasicom u struku. Ležeran, a istovremeno chic stajling zaokružila je jednostavnom crnom torbicom nošenom preko prsa, a dodala je i narukvicu od perli.

No, najviše pažnje privukao je izbor cipele – casual haljinu glumica je spojila s niskim Dr. Martens cipelama, modelom koji je nastao u suradnji britanskog brenda i dizajnera Ricka Owensa te spaja renesansni grungea i dekonstruiranu garderobu.

Popularne martensice čizme su koje su obilježile 20. stoljeće, a premda su ih prvotno nosili radnici, kasnije su cipele s žutim koncem postale prepoznaltjiv znak pripadnika različitih supkultura - pankeri, rokeri i metalaca. Posljendnjih desetljeća neizostavni su dodatak u ormarima šminkera i fashionista, ali i klasičara koji ih vješto spajaju s trendi, svakodnevnim kombinacijama.

Inače, predviđeno je da se Meg Ryan vrati pred, ali i iza kamere s novim filmom 'What Happens Later'. Film, u kojem je glumica također koscenarista, adaptiran je prema drami Stevena Deitza 'Shooting Star' iz 2008. te prati njen lik Willu i njenog bivšeg partnera Billa (David Duchovny).