'What Happens Later'

Veliki povratak jedne od najvećih: Meg Ryan vraća se s novim filmom

30.08.2023 u 16:42

Bionic
Reading

Poznata glumica koju već dugo nismo gledali na malim ekranima konačno se vraća! Meg Ryan producirala je film u kojem će glumiti i glavnu ulogu, a ova romantična komedija bit će upravo ono što treba mnogim romantičnim dušama

Kraljica romantičnih komedija Meg Ryan vraća se onome što radi najbolje - snimanju istih! Poznata po svojim ulogama u feel-good filmovima poput 'Kad je Harry sreo Sally', 'Imaš poruku' i 'Besani u Seattleu' odlučila je snimiti još jedan film koji će upotpuniti njezin opus filmova.

Prije dvadesetak godina Meg Ryan bila je jedna od omiljenijih glumačkih zvijezdi, no onda se povukla u svijet produkcije te otada nije glumila. Ipak, u srijedu je objavljen prvi trailer za film u kojem se Ryan vraća u svijet filma!

S Davidom Duchovnyjem vraća se u filmu ''What Happens Later', a glumit će bivši par koji se neočekivano ponovno ujedinjuje nakon desetljeća razdvojenosti kada ih snježna oluja zaustavi u zračnoj luci. Njihovi letovi odgođeni su na neodređeno vrijeme zbog vremena, a u zračnoj luci razgovorom nadoknađuju više od dva desetljeća koja su prošla od njihova prekida.

Film se temelji na drami 'Shooting Star' Stevena Dietza, a scenarij su napisali Dietz, Ryan i dramaturg Kirk Lynn.

WHAT HAPPENS LATER Izvor: Društvene mreže / Autor: Bleecker Street

Ovim filmom glumica želi vratiti svoju magiju kvalitetnih romantičnih priča kojih su željni mnogi, posebice tijekom nadolazećih mjeseci.

'Stvarno funkcionira kada su dva lika na neki način suprotni, a opet imaju ritam intelekta i humora, dijaloga i šale koji na neki način ukazuje na njihovu kompatibilnost', komentirala je glumica uspješnost svojih romantičnih komedija.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju