svi ih žele

Nema sumnje, ovo su najpopularnije cipele sezone

20.09.2023 u 06:11

Bionic
Reading

Jesen samo što nije počela, a s njom dolaze i brojni uzbudljivi trendovi. A tu je i poseban stil cipela koji je pobudio zanimanje čim se počeo pojavljivati u stajlinzima nekih od najbolje odjevenih žena te se, sasvim očekivano, smjestio ravno na vrh liste modnih želja

Nova sezona, novi modni hitovi, no ovu obilježavaju neki od stilski do savršenstva dotjeranih komada obećavajući da će biti nosivi sezonama.

Još proljetos balerinke su se vratile u velikom stilu, a dolaskom jeseni jedan model posve je okupirao pažnju trendseterica i it djevojaka. Mnoge neće iznenaditi kada čuju da je riječ o cipelama koje dolaze iz luksuzne modne kuće The Row u vlasništvu sestara Olsen. Naime njihova vještina po pitanju stvaranju najpoželjnijih cipela u najmanju ruku je impresivna.

Tko bi zaboravio kultne čizme sa zatvaračem s prednje strane, japanske ravno oblikovanih potplata ili još uvijek tako rado viđene fisherman sandale, koje ostaju na popisima najtraženijih godinama nakon lansiranja. Najnovija modna opsesija proizašla iz brenda The Row dolazi u obliku otmjenih balerinki.

Kao i s većinom Rowovih komada, ljepota ovih balerinki leži u njihovoj jednostavnosti: imaju jedva primjetan potplat i kožu mekanu poput maslaca, a dolaze u rasponu prigušenih boja, s jednostavnim elastičnim remenom preko gornjeg dijela stopala koji im daje završni izgled u stilu modela Mary Jane. Udobne i bezvremenske, složit ćete se.

The Rowove balerinke već su neko vrijeme stalna ponuda u kolekcijama, ali sada posebno dobivaju na popularnosti, a modni stručnjaci predviđaju da će ova jesen biti sezona u kojoj ćemo ih viđati doslovce posvuda.

  • +5
The Row - balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo