ASTRO PROFILIRANJE

Ribe u ljubavi i seksu: Maštoviti ljubavnici koji su sposobni pružiti puno ugodnih iznenađenja

16.03.2024 u 07:30

Bionic
Reading

Ribe kao partneri mogu pružiti puno ljubavi i pažnje. Spremne su se potpuno predati voljenoj osobi te u vezu uložiti i dušu i srce. Povezuju se s drugom stranom ne samo na emocionalnoj, već i na duhovnoj razini. Jedna od osobina po kojoj se izdvajaju i koju neki smatraju vrlinom, a drugi manom, velika je privrženost partneru

Iz želje za što većom bliskošću ne ostavljaju drugoj strani dovoljno prostora za privatnost. No uvijek su na raspolaganju kad treba pomoći partneru da ostvari snove i pružiti mu bezrezervnu podršku u svakoj vrsti situacije. U postelji su vrlo maštoviti ljubavnici, sposobni pružiti puno ugodnih iznenađenja.

Problem neodgovornosti

Teškoće u vezi mogu nastati zbog toga što Riba povremeno zaboravlja na praktične zadatke koje je preuzela na sebe, što je posljedica zaokupljenosti životom u njenom paralelnom univerzumu.

Pogledaj detaljni horoskop

Također, mnogim Ribama odbojne su rasprave o osjetljivim pitanjima pa ih nastoje izbjeći tako da u ključnom trenutku odu na počinak ili iz zaboli glava. Budući da osjetljiva pitanja uključuju svakodnevne situacije koje je nužno što prije riješiti, njihovo izbjegavanje odgovornosti može otežati funkcioniranje života u paru.

  • +3
Cindy Crawford rođena je 20. veljače 1966. u znaku Riba Izvor: Profimedia / Autor: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Budući da im je glava često u oblacima, njihovo sanjarenje o idealnoj ljubavi ponekad iskrsne kao prepreka izgradnji veze. Nerijetko naglo nestanu iz života nekog tko bi mogao biti 'samo' vrlo dobar partner jer su uočile novog 'idealnog' kandidata.

Eva Mendes rođena je 5. ožujka 1974. u znaku Riba Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sklone su stvoriti idealnu sliku onog tko im se sviđa, neovisno o njegovim nedostacima, koji su očiti okolini, ali ne i njima. Ako tijekom faze iracionalne zaljubljenosti postanu svjesne mana voljenog, spremne su žrtvovati se i ostati uz njega, vjerujući da će se promijeniti. Kad im sine da je idealna slika o njemu nepopravljivo pogrešna, ponovit će scenarij s naglim nestankom.