NAJVEĆI i najsjajniji U 2024.

Mladi supermjesec u Ribama bit će povoljan za Rakove, Škorpione, pa i same Ribe

09.03.2024 u 07:37

Bionic
Reading

Mladi Mjesec u Ribama nastupit će u nedjelju 10. ožujka u 10 sati ujutro. Ova je lunacija uvod u novu astrološku godinu, koja počinje 20. ožujka proljetnim ekvinocijem na sjevernoj hemisferi i ulaskom Sunca u znak Ovna

Ovo je astrološki važno razdoblje i zato što najavljuje sezonu pomrčina. Budući da će spomenuti mlađak zbog blizine Zemlji biti supermjesec, maksimalno ćemo osjetiti njegov učinak. Bit će to najsjajniji i najveći supermjesec u 2024., a pratit će ga pomrčina Mjeseca 25. ožujka i pomrčina Sunca 8. travnja.

Pogledaj detaljni horoskop

Mladi Mjesec u astrologiji je razdoblje promjena i početaka. Kada se nalazi u znaku Riba, označava razdoblje sanjarenja, mašte, tajanstvenosti i ljepote. Simbolizira mistično i duhovno putovanje na kojem možete istražiti svoje podsvjesne želje i potrebe. Budući da će se Sunce i Mjesec sjediniti u emocionalnom vodenom znaku, mogli biste postati više prijemčivi za tuđa duševna stanja.

Ribe su suosjećajan znak koji vam omogućuje da upijate i razumijete tuđu energiju. To vam pomaže da se empatično povežete s drugima na duhovnoj razini. U vrijeme mlađaka nepredvidivi Uran u Biku bit će u skladnom međuodnosu s Mjesecom, što će vam omogućiti da se odreknete starih navika i uvedete neke zdravije. Možda ćete morati izaći izvan svoje zone udobnosti, no time ćete se osloboditi prošlosti te pronaći nove ciljeve i svrhu.

  • +8
Juliette Binoche je Riba, rođena je 9. ožujka 1964. Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Mlađak u sredini astrološke sekcije Riba bit će povoljan za Rakove, Škorpione, pa i same Ribe, kojima će visoka empatija i emocionalna inteligencija donijeti nove spoznaje u intimnim i međuljudskim odnosima. Proniknut će ne samo u tuđu dušu, nego i u svoju.

  • +5
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. lipnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Shvatit će što moraju napraviti da bi bili sretni. Bikovi i Jarci dobit će odgovore na pitanja koja ih progone dok bi Blizanci, Djevice i Strijelci trebali biti na oprezu. Zamagljen um otežat će im objektivno procjenjivanje pa bi mogli kazati ili napraviti nešto što će im ići na štetu.

  • +3
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: RICCARDO GIORDANO / IPA-AGENCY.N / IPA / PROFIMEDIA