TJEDNI HOROSKOP

Ribe će biti razdražljive, a bogat društveni život čeka Ovnove, Strijelce i Lavove

02.10.2023 u 06:01

Bionic
Reading

Ovnovi, Strijelci i Lavovi će voditi uzbudljiv društveni život i uživati u izlascima. Blizancima u vezama će se probuditi iskra strasti. Jarci će osrednje podnositi teret obiteljskih i bračnih obaveza, a Ribe će biti razdražljive i napete, što bi moglo utjecati na odnos s partnerom

Ovnovi će voditi uzbudljiv društveni život, često izlaziti i kasno se vraćati kući, no trebaju se pripremiti na negodovanje partnera i bližnjih. Samce očekuje zanimljiva ljubavna prilika. Bit će nestrpljivi i nagli, što nisu osobine koje će se ovog tjedna cijeniti u poslovnom svijetu. Sami će sebi biti najveći neprijatelj pa trebaju paziti da u trenutku ljutnje ne poruši mostove koje su dugo gradili.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +15
BRIGITTE MACRON JE OVAN, ROĐENA JE 13. TRAVNJA 1953. Izvor: Profimedia / Autor: Eric TSCHAEN-POOL / Sipa Press / Profimedia

Bikovi samci će na poslu upoznati osobu koja će im zaokupiti misli. Strast će biti jača nego što su očekivali, no neće znati kako joj pristupiti. Strah od razočaranja i odbijanja navest će ih da joj zasad ne otkrivate namjere. Opseg obaveza bit će veći no proteklih tjedana pa će se dulje zadržavati na poslu.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Penelope Cruz je Bik, 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Thomas Floyd . / The Photo One / Profimedia

Blizancima u vezama će se probuditi iskra strasti. Neće se razdvajati od voljenog pa će sve raditi zajedno – od izlazaka i zabave, do donošenja odluka i planiranja budućnosti. Slobodnjaci će biti zaigrani i prpošni, ali i skloni davanju praznih obećanja. Mogli bi privremeno obavljati nekoliko različitih poslova i ostvariti dodatnu zaradu.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
ANGELINA JOLIE JE BLIZANAC, ROĐENA JE 4. LIPNJA 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vezani Rakovi će se truditi oko voljenog. Mogli bi poželjeti dijete ili brak, no neka njegova gesta ili izjava navest će ih da se zapitaju je li uopće spreman na idući korak. Ne treba donositi ishitrene zaključke, miran pristup pokazat će se kao bolja taktika. Ovotjedne okolnosti zahtijevat će povećanu potrošnju energije i živaca. Morat će se pozabaviti problemima koje dugo odgađaju, a osobito ako su vezani za stambeni prostor.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Lavovi će rado izlaziti i zabavljati se uz dobru glazbu, piće i ugodno društvo. Uživat će u koketiranju i lakoćom šarmirati nove ljude. Nitko neće ostati ravnodušan na njihove čari pa je sjajno vrijeme da naprave prvi korak prema simpatiji. Ako rate s ljudima ili ih očekuje važan sastanak, treba zaigrati na kartu diplomacije i šarma. Mnogi će češće putovati, pa čak i oni čiji posao inače ne uključuje terenski rad.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
MEGHAN MARKLE JE LAV, ROĐENA JE 4. KOLOVOZA 1981. Izvor: Profimedia / Autor: JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia

Djevicama u ljubavi neće biti većih iznenađenja. Povremeno je moguća pokoja prepirka s voljenim, ali brzo će se pomiriti pa posljedice neće biti vrijedne spomena. Samci će biti oprezni i trebat će im mnogo vremena da se opuste i puste nekog novog u svoj život. Do izražaja će doći njihova sposobnost zarađivanja. Prihvatit će dodatne poslove da biste povećali mjesečne prihode.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
BLAKE LIVELY JE DJEVICA, ROĐENA JE 25. KOLOVOZA 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Vagama neće biti lako odoljeti. Vedri, šarmantni i duhoviti, plijenit će pažnju okoline pa će steći pregršt novih poznanstava. Mnogi će se boriti za njihovu naklonost, no svidjet će im se osoba koja je suzdržana jer će uživati u izazovima i ulozi lovca. Očekuje ih poboljšanje radnih uvjeta. Planetarne vibracije pomoći će im da ostvarite planove i ambicije.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Bruce Springsteen je Vaga, rođen je 23. rujna 1949. Izvor: EPA / Autor: FILIPPO RUBIN

Škorpioni će imati velika očekivanja od partnera koja će biti nemoguće ispuniti. Samci bi mogli sresti osobu iz prošlosti, što će probuditi uspavane osjećaje. Neka paze što govore i kome poklanjate povjerenje. Mogli bi doživjeti razočaranje zbog brzopletosti, ali i vjerovanja nepotpunim ili netočnim informacijama.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

DEMI MOORE JE ŠKORPION, ROĐENA JE 11. STUDENOG 1962. Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Strijelci samci će voditi buran društveni život. Upoznavat će nove ljude i bez oklijevanja se upuštati u flert. Prihvatit će izlazak na spoj s osobom koja im se svidi, ali se zasad neće opterećivati idejom o ozbiljnoj vezi. Neće doživljavati poslovne obaveze kao teret. Pronalazit će zajednički jezik s kolegama pa će im boravak na radnom mjestu biti ugodan i bez opterećenja.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jarci će osrednje podnositi teret obiteljskih i bračnih obaveza. Osjete li da ih partner na ikakav način želi ograničiti, odmah će ga napasti. Sklonost naglim i nepromišljenim reakcijama unosit će nemir u intimne odnose pa bi bilo dobro da promisle prije no što kažu ili naprave nešto štetno. Postavit će si zahtjevne profesionalne ciljeve. Upornost, trud i strpljenje bit će jedini način da dođu do vrha, a bit će potrebna i doza lukavosti i šarma.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

CARLA BRUNI SARKOZY JE JARAC, 23. PROSINCA 1967. Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT VU / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Vodenjaci će osjetiti znatiželju i potrebu za promjenom. Ne bi smjeli u trenutku slabosti donijeti odluku koju bi mogli požaliti. Samci će susretati nove ljude prilikom putovanja ili pohađanja tečaja. Stalno će nešto učiti i doznavati korisne informacije. Usvojit će vrijedne spoznaje i znanja, a neki bi mogli profitirati pružajući instrukcije.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
PRINCEZA CHARLENE JE VODENJAK, ROĐENA JE 25. SIJEČNJA 1978. Izvor: Profimedia / Autor: PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia

Ribe će biti razdražljivi i napeti, što bi moglo utjecati na odnos s partnerom. Sve će im smetati, a najviše njegovi izlasci s prijateljima. Trebaju izbjegavati poslove koji iziskuju velike fizičke napore. Neka pripaze na novac i ne troše na nepotrebne stvari, a izbjegavaju i rizična ulaganja.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia