Nova kolekcija

Reserved High Summer: Samopouzdanje bez podjela

13.07.2022 u 17:12

Bionic
Reading

Nova kolekcija High Summer inspirirana je glavnim ženskim atributima te u fokus stavlja samopouzdanje

Visoke ljetne temperature zahtijevaju laganije i prozračnije kombinacije u kojima se s lakoćom mogu obavljati svakodnevne aktivnosti, a uz nekoliko modnih dodataka vrlo jednostavno se transformiraju u efektni večernji look. Rješenje nudi nova Reserved High Summer kolekcija koja donosi novi trend aktivne odjeće inspirirane Y2K modnim obilježjima, karakterističnima za prijelaz u novo tisućljeće. Tada pomalo trash, danas modernizirana i ženstvenija – izgleda da se Y2K moda predvođena sveprisutnom Z generacijom vraća u svom punom sjaju.

Kolekcija je prožeta nizom raskošnih i neonskih kolorita a umjesto uzoraka prevladavaju suvremeni kontrasti. Glavnu ulogu igraju upečatljivi detalji poput nabora, ukrasnih izreza oko vrata i dvostrukih naramenica koji savršeno upotpunjuju svaki stil.

Pažljivo postavljeni prorezi naglašavaju žensku siluetu a odjevni komadi dizajnirani su u efektnim i razigranim slojevima. Kolekcija se sastoji od maxi haljina s karakterističnim naborima uz liniju vrata i otvorenih leđa, mrežastih midi haljina s dvostrukim naramenicama, mini suknji na preklop i topova različitih dužina. Ne nedostaje niti baršunastih trenirki u ružičastim i kobaltno plavim nijansama. Kolekcija je upotpunjena i nezaobilaznim kupaćim kostimima, od bikinija na vezanje oko struka i bokova do asimetričnih i jednodijelnih verzija s profinjenim izrezima.

Modni komadi iz ove kolekcije savršen su odabir za nadolazeće ljetne festivale, na kojima je uz jedinstveni outfit, udobnost izrazito poželjna. Modni dodatci mogu se kombinirati na bezbroj različitih načina, a efekt je svaki put impresivan.

Bez obzira volite li pratiti trendove ili ste vjerni svome stilu, zasigurno je kako će vas must have komadi iz ove kolekcije osvojiti na prvi pogled a istovremeno nećete ostati nezapaženi u ljetnim mjesecima pred n

Samopouzdanje bez podjela poruka je nove High Summer kolekcije koja je dostupna u trgovinama i na reserved.com.