SUPER IGRAČKE U TPORTAL.HR SHOPU

Razveselite klince top poklonima po ekskluzivnim cijenama!

21.11.2014 u 11:50

Bionic
Reading

Tportal.hr shop je pripremio odlične ponude kojima ćete djeci izmamiti osmijeh na lice. Do 1. prosinca iskoristite popust od 10 posto na odlične igračke za vaše klince i klinceze

Polako, ali sigurno približava se mjesec darivanja i dobrih želja. No djeca su nam uvijek u prvom planu, a nema veće sreće od dječjeg osmijeha i veselja. Kako bismo im izmamili osmijeh na lice, najlakše je podariti im trenutak pažnje ili im darovati nešto o čemu maštaju već dulje vrijeme. Osluškujući njihove želje, tportal.hr shop je pronašao top poklone koji će razveseliti vaše male klince i klinceze.

Legići, Ninje i Barbie za najdraže poklone

Lego kockice nikada ne izlaze iz mode. Milijuni kombinacija za slaganje nikada ne dosade, a djeca će biti oduševljena Legovim adventskim kalendarima! Blagdanska čarolija uz slaganje kockica i figurica Lego može početi. Svako dijete može složiti svoju božićnu priču koja će ga uvesti u neodoljiv Legov svijet.

Ninja kornjače u posljednje vrijeme zaludile su klince diljem zemlje. Upravo zbog toga u svoju smo ponudu uvrstili Leonarda i njegovo moćno oružje u svim akcijama. Neka se vaš klinac zabavi i doživi novu avanturu.

Barbie je lutka na top listi svih djevojčica već desetljećima, a u posebnoj ponudi nalazi se Barbie koja pjeva na hrvatskom! Čarobna princeza Alexa vašu će djevojčicu uvesti u magičnu zemlju koja će je oduševiti!

Razveselite svoju djecu i ove im godine poklonite predivne igračke koje će im izmamiti osmijeh na lice! Iskoristite poseban popust, posjetite naš shop i naručite do 1. prosinca