TJEDNI HOROSKOP

Rakovi su spremni na rizike, a poslovne prilike okreću se u korist Djevica

31.07.2023 u 06:09

Bionic
Reading

Bikovi se trebaju suzdržati zlobnih komentara i neutemeljenih prigovora, Lavovi će primati mnoštvo komplimenata na račun izgleda, a Vage samci imat će poseban razlog za zadovoljstvo jer njihovom šarmu nitko neće moći odoljeti

Za Ovnove samce sjajno je vrijeme za ljubavno osvajanje, a zbog činjenice da će zračiti putenošću i privlačnošću bit će itekako uspješni u zavođenju. Iako će im poslovna situacija biti stresna, neće dopustiti da to utječe na njihove rezultate. Izražena radna etika donijet će im zasluge i priznanja. Povoljno je razdoblje za promjenu imidža, a pozitivne reakcije okoline bit će im jasan znak da su napravili dobar potez.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
SARAH JESSICA PARKER JE OVAN, ROĐENA JE 25. OŽUJKA 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Bikovi ne bi trebali iskaljivati frustracije na članovima obitelji. Bližnji neće trpjeti njihove provokacije, stoga je važno da se suzdrže od zlobnih komentara i neutemeljenih prigovora. Slobodnjaci će biti raspoloženi za flert, ali ne i za nešto ozbiljnije. Porast energije omogućit će im da privedu kraju započete projekte. Povoljno je vrijeme za sklapanje novih suradnji, a posebno ako su vezane za modu, ljepotu ili sport. Neki će započeti proces kupnje stana ili izgradnje kuće.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

JESSICA ALBA JE BIK, ROĐENA JE 28. TRAVNJA 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Dave Hogan/Hogan Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kod Blizanaca odnosi s obitelji neće biti skladni, a budući da se neće slagati oko mnogih tema, bolje je odgoditi važne rasprave za neko drugo vrijeme. Želja za avanturom potaknut će ih da često izlaze ili putuju i pritom upoznaju zanimljive ljude. Slaba koncentracija i neorganiziranost otežavat će im rad, a uz to će često griješiti i kasniti s rokovima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi su ambiciozni i spremni na rizike, zbog čega se neće bojati izazova ni promjena. Onima koji su u potrazi za poslom dobra reputacija i besprijekoran životopis osigurat će poziv na razgovor. Pazit će na sebe i ulagati mnogo novca i truda kako bi što dulje zadržali mladenački izgled. Rezultati će biti odlični, što će ih ispuniti samopouzdanjem.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
MARGOT ROBBIE JE RAK, ROĐENA JE 2. SRPNJA 1990. Izvor: Profimedia / Autor: DW/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zauzeti Lavovi uživat će u probuđenoj bliskosti, a ni povremene rasprave oko novca ili kućanskih poslova neće im ugroziti sklad. Samci će biti neodoljivi, no neuhvatljivi. Onaj tko ih želi osvojiti trebat će biti uporan i spreman potruditi se oko njih kako bi dokazao da ima ozbiljne namjere. Povoljno je vrijeme za manje estetske i kozmetičke zahvate.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
JENNIFER LOPEZ JE LAV, ROĐENA JE 24. SRPNJA 1969. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice će se okružiti prijateljima pred kojima se ne moraju pretvarati da su nešto što nisu. Intimni trenuci u probranom društvu bit će im privlačniji od izlazaka u natrpane noćne klubove ili restorane. Poslovne prilike okreću se u njihovu korist, a privest će kraju i naporan projekt na kojem dugo rade. Iako će ih veseliti vježbanje, važno je paziti da se ne precijene i ne idu iznad svojih mogućnosti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Cameron Diaz je Djevica, rođena je 30. kolovoza 1972. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Vage će biti vedre i komunikativne pa će steći puno novih poznanstava, dok će samci imati poseban razlog za zadovoljstvo jer njihovom šarmu nitko neće moći odoljeti. Ovo bi vrijeme trebali iskoristiti za sklapanje novih kontakata i učvršćivanje postojećih odnosa. Oni koji su nezaposleni ili traže novi posao mogu očekivati zanimljivu ponudu.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

Škorpionima će misli biti usmjerene na poslovne brige i obaveze pa se neće uspjeti opustiti. Stres i nervoza utjecat će na odnose s bližnjima i dovesti ih do češćih svađa. Sukobi s nadređenima potaknut će ih da počnu razmišljati o osamostaljenju, ali nije trenutak za drastične promjene. Odlazak na plažu i plivanje bit će najbolji način oslobađanja od stresa i nakupljenih briga.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Mnogi će se zauzeti Strijelci zaputiti na putovanje, što će biti odlična prilika da se zbliže, dok samce očekuje susret s privlačnim turistom. Poželjno je provjeriti više puta sve što rade jer će biti skloni pogreškama. Moguć je odlazak na kraće poslovno putovanje ili seminar, na kojem će doznati mnoge korisne informacije.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
TAYLOR SWIFT JE STRIJELAC, ROĐENA JE 13. PROSINCA 1989. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Odnos s partnerom od Jaraca će zahtijevati više truda i pažnje, zbog čega je važno posvetiti mu dovoljno vremena i pokazati nekim znakom pažnje svoju naklonost. Pružit će im se prilika da učvrste trenutnu poziciju, a dobri odnosi s nadređenima u tome će odigrati veliku ulogu. Neke će mučiti besparica i minus na računu, no zarada od turizma pokazat će se spasonosnom. Snažan imunitet zaštitit će ih od bolesti, a redovitim vježbanjem i pravilnom prehranom i sami će doprinijeti poboljšanju zdravstvene situacije.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
KATE MIDDLETON JE JARAC, ROĐENA JE 9. SIJEČNJA 1982. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodenjacima neće biti lako udovoljiti jer će se vrijeđati zbog sitnica i primati srcu svaki komentar ili kritiku upućenu na njihov račun. Zbog toga će s njima biti teško ostvariti komunikaciju. Pred njima je naporan radni tjedan. Imat će mnogo posla, a mnogi će preuzeti zadatke kolega koji su na godišnjem odmoru. Nezgodan pokret mogao bi dovesti do iščašenja ili uganuća.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
PRINCEZA CHARLENE JE VODENJAK, ROĐENA JE 25. SIJEČNJA 1978. Izvor: Profimedia / Autor: LIONEL CIRONNEAU / AFP / Profimedia

Ribe će zanemariti druge aspekte života zbog porasta poslovnih obaveza, a partner neće imati razumijevanja za njihovu zauzetost. Optuživat će ih za zanemarivanje i da ga uzimaju zdravo za gotovo. Ribe će biti nestrpljive i brzo gubiti živce, zbog čega će s njima biti izazovno surađivati. Neće imati razumijevanja za druge pa je dobro da se posvete zadacima koje mogu obaviti bez ičije pomoći. Zdravlje im je osjetljivo.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia