TJEDNI HOROSKOP

Rakove i Lavove očekuje povišica, Ribe će gubiti živce, a Vodenjaci gušiti ljubomorom

14.08.2023 u 05:51

Bionic
Reading

Ovnovi i Bikovi samci će imati obilje razloga za osmijeh. Blizanci će biti nepromišljeni i brzopleti, što će im stvarati poteškoće u odnosima s okolinom. Rakove i Lavove očekuje povišica na poslu. Strijelci su u intenzivnom emotivnom razdoblju. Vodenjaci će gušiti dragoga ljubomorom. Ribe će se osjećati nervozno i brzo gubiti živce

Ovnovi samci će imati obilje razloga za osmijeh. Zavodljivi su i privlačni pa im neće nedostajati udvarača. Iako će se veze započete ovog tjedna temeljiti isključivo na strasti, previše će uživati u trenutku da bi se time opterećivali. Ne bi smjeli više odugovlačiti s poslom jer im uskoro predstoje nova zaduženja koja će zahtijevati mnogo pažnje i energije. Ako su u potrazi za zaposlenjem, na pomolu su povoljne novosti.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Reese Witherspoon je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Bikovi ne smiju započinjati svađe s voljenim makar bili loše raspoloženi. Bit će nepromišljeni pa bi mogli kazati stvari koje će biti teško povući. Bikovi samci bit će magnetski privlačni, ali i vrlo izbirljivi. Stiska s vremenom navest će ih da se ozbiljno prime posla. Najteže će biti onima koji su se vratili s odmora jer im se nakupilo mnogo zaostataka, no brzo će se sabrati i dobro se organizirati.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako žele izbjeći rasprave, Blizanci će se morati bolje prilagoditi bližnjima. Njihove česte promjene raspoloženja bit će glavni razlog sukoba, a situaciji neće pripomoći ni tvrdoglavo ustrajanje u stavovima. Bit će nepromišljeni i brzopleti, što će im stvarati poteškoće u odnosima s okolinom.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rakovi će uživati u bogatom i aktivnom društvenom životu. Ako su na ljetnom odmoru, noćni izlasci proteći će u sjajnom raspoloženju, a samci bi mogli upoznati osobu koja će ih zadiviti. Bit će spretni u učenju, pisanju i ostalim intelektualnim aktivnostima. Kreativnost i mašta pomoći će im da ostvare zapažene i originalne rezultate. Neke očekuje povišica na poslu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: DW/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lavovi će biti oprezni prema nepoznatim ljudima. Neće olako poklanjati drugima povjerenje, a pogotovo ako su se nedavno opekli. Nekima će se javiti bivši partner ili osoba koja im je dugo bila tiha patnja. Očekuju ih uzbudljive financijske vijesti. Primit će povrat duga dok neke očekuje povećanje plaće. Ipak, novac im se neće dugo zadržavati u rukama jer će većinu potrošiti na izlaske, zabavu i putovanja.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako moraju donijeti odluku, Djevice bi trebale izbjegavati nagla i drastična rješenja te se više oslanjati na intuiciju. Trebaju iskoristiti porast energije i koncentracije za dovršavanje zahtjevnih poslova. Bit će uspješni u otklanjanju poteškoća i savladavanju izazova, a njihove će kvalitete zamijetiti i šef pa bi ih mogao uzeti u obzir za napredovanje.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Betty Booze / Planet / Profimedia

Vage bi trebale iskoristiti slobodne trenutke za druženje s voljenom osobom. Ako se posvete jedno drugome, ponovno će se zbližiti. Samci će privući pažnju osobe koju žele zavesti, što bi mogao biti početak lijepe ljubavne priče. Pogrešno će tumačiti tuđe izjave, što će dovesti do poteškoća. Nije pogodno vrijeme za nove suradnje i projekte jer netko neće biti iskren kao što se predstavlja.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Catherine Zeta Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Škorpione će privući vedra i pristupačna osoba s kojom će moći o svemu razgovarati. Neobavezno druženje moglo bi se brzo razviti u nešto više. U vezama su moguće trzavice, no izbjeći će veće poteškoće ako pokažu spremnost na otvoreni razgovor. Doživjet će uspjeh u javnim nastupima i održavanju sastanaka. Odlazak na poslovno putovanje otvorit će im nove mogućnosti.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Leonardo DiCaprio je Škorpion, rođen je 11. studenog 1974. Izvor: Profimedia / Autor: FREZZA LA FATA/MIBA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Strijelci su u intenzivnom emotivnom razdoblju pa trebaju paziti što govore u ljutnji. Samci će biti atraktivni i poželjni, no nespremni na išta više od kratke ljetne avanture. Nepredviđene okolnosti zadavat će im muku. Borit će se s gustim rokovima i nagomilanim obavezama, a najteže će im padati što neće uživati potporu nadređenih. Osjete li se podcijenjeno, razmišljat će o pronalasku novog posla.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / BACKGRID USA / 42 / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Česti izleti i izlasci Jaraca povećat će mogućnost sklapanja novih poznanstava. Bit će komunikativni i otvoreni za nova iskustva pa će sa svakim brzo pronaći zajednički jezik. Bave li se turizmom ili trgovinom, bit će zadovoljni ostvarenim rezultatima i profitom.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci će gušiti dragoga ljubomorom. Pratit će svaki njegov korak i ograničavati ga u socijalnim aktivnostima, što će ga naljutiti. Samce očekuje susret s neobičnom i pomalo tajanstvenom osobom. Mnogi će se zaputiti u šoping, a najviše će mu se veseliti oni koji uskoro idu na ljetovanje. Ako je pred njima radni tjedan, trebaju obratite više pažnje na detalje i ništa ne prepuštati slučaju.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Ribe će se osjećati nervozno i brzo gubiti živce. U komunikaciji će biti neugodni i odrješiti pa će bližnji osjećati da ne mogu s njima voditi normalan razgovor. Sve će im biti teško i naporno, ali svojim postupcima dodatno će si otežati situaciju. Nećete se znati dobro organizirati pa će kasniti s rokovima i zaboravljati na obaveze.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA