NAOMI WATTS

Pun pogodak: Lijepa plavuša pokazala novu frizuru koja je osvojila slavne trendseterice

29.04.2019 u 10:24

Bionic
Reading

Bob frizure su ove sezone apsolutni hit pa ne čudi da se mnoge slavne zaljubljenice u modu, odlučuju za ovaj klasični stil koji doista pristaje svakom licu

Nedavno se zvijezdama koje su hrabro ošišale svoju kosu pridružila i hvaljena glumica, lijepa Naomi Watts. Australka neobične ljepote plijenila je poglede na premijeri svog novog filma 'Luce' na Tribeca Film festivalu odvaživiši se na vrlo efektni ravni bob s razdjeljkom po sredini.

Bob frizure odlično su rješenje za sve one koji vole praktične, mladenačke i moderne frizure oko koje nema puno posla - dakako, ako je dobro ošišana pa ne čudi.

Ovaj bezvremenski klasik koji pristaje svakom licu već neko vrijeme obožavaju i slavne fashionistice poput zvijezde 'Igre prijestolja' Emilije Clarke, Alexe Chung, Olivije Culpo, Olivije Wilde, Brie Larson, Mandy Moore, Jenne Dewan...

  • +20
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trendi frizura u trenu je osvježila i pomladila lijepu plavušu koja s glumcem Lievom Schreiberom ima dva sina Alexandera Petea i Samuela Kaija.

Naomi Watts (50) je bila mamac za poglede u romantičnoj haljini od transparentne tkanine cvjetnog uzorka koja je naglasila njezinu besprijekornu figuru.

  • +9
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivu je kreaciju glumica uparila s cool bijelim špic čizmama, a kao točka na 'i' ovog cool looka bili su crveni ruž i crni smoking koji je lagano prebacila preko ramena.

  • +6
Bob frizura je apsolutni hit Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U filmu Luce redatelja Juliusa Onaha osim Naomi glume Kelvin Harrison Jr., Octavia Spencer, Tim Roth, Brian Bradley, Andrea Bang, Norbert Leo Butz, Marsha Stephanie Blake, Noah Gaynor, Omar Brunson i Christopher Mann. 

Inače, omiljenu glumicu vidjet ćemo i u očekivanom prequelu HBO-ovog velikog hita Igra prijestolja pod nazivom 'The Long Night' koji se počinje snimati već ovoga ljeta.