STATEMENT KOMAD

Kaput za sve generacije: Ni slavna glumica nije odoljela šik modelu iz Manga

26.11.2018 u 13:02

Bionic
Reading

Unatoč ormaru prepunom dizajnerskim krpicama, britanska glumica Naomi Watts nije odoljela trendi kariranom kaputu s potpisom popularnog high street brenda koji je osvojio brojne slavne trendseterice

Britanska glumica Naomi Watts svojim je obožavateljima na Instagramu čestitala Dan zahvalnosti, fotografirajući se na plaži sa svojim dlakavim ljubimcem, a mi smo odmah zamijetila njezin kaput. Riječ je o ultrapopularnom smeđem kariranom kaputu s dvostrukim kopčanjem koji nosi potpis omiljenog high street brenda Mango.

Plavokosa glumica Mangov kaput je uskladila s plavim skinny trapericama ispranog izgleda, pletenom vestom, kapom i tenisicama, a nije jedina koja je primijećena u trendi kaputu.

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, Gigi Hadid nedavno je viđena u istom kaputu. Manekenka je crne tajice i crnu majicu s bijelom prugom uskladila sa chic modnim dodacima - bijelom torbom i popularnim martensicama, a cjelokupan stajling začinila je Mangovim smeđim kariranim kaputom čija cijena iznosi oko 1,500 kuna.

  • +6
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč popularnosti životinjskog printa koji mu opasno konkurira, karirani uzorak i ove sezone je jednako poželjan u ormarima trendseterica diljem svijeta. Daleko najpopularniji komad odjeće s ovim uzorkom su kaputi koji su s dolaskom jeseni preplavili trgovine, a svoje omiljene karirane modele prošetale su i brojne slavne ljepotice poput vojvotkinje Meghan Markle, prve dame Melanije Trump, glumice Katie Holmes i Miss svijeta Priyanke Chopre.

  • +19
Karirani kaputi Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža