odvažan stil

Prvo seksi štikle, a sad mini haljina: Prkosi li Kate Middleton strogom kraljevskom kodeksu odijevanja?

16.07.2017 u 18:05

Bionic
Reading

Kada je odijevanje kraljevskih dama u pitanju, vrijede pomalo konzervativna pravila, no Kate Middleton u posljednje je vrijeme izašla iz svoje sigurne zone te ozbiljno promijenila svoj modni stil. U posljednje vrijeme vojvotkinja od Cambridgea bira seksepilne cipele, a sada je na Wimbledonu odlučila sve poglede usmjeriti u sebe, odjenuvši kratku bijelu haljinicu koja je otkrila njezine vitke noge

Na velikoj završnici Wimbledona Kate Middleton bila je glavna zvijezda dana. Vojvotkinja od Cambridgea ukrala je sve poglede u trenutku kad je kročila na teren, gdje se u praćenju teniskog meča između Marina Čilića i Rodgera Federera pridružila princu Williamu i sestri Pippi Middleton.

35-godišnja Kate plijenila je pažnju u razigranoj bijeloj haljini 'A' kroja ukrašenu motivom poljskog cvijeća koju je uskladila s bijelom torbom i decentnim nakitom. Prelijepa vojvotkinja rijetko kada odskače do svoga uobičajenog profinjenog stila koji uključuje midi haljine i zatvorene salonke, no ovoga se puta odlučila na nešto kraću haljinu iznad koljena.

Kate je nedavno na otvaranje izložbe u Prirodoslovnom muzeju u Londonu pristigla u seksi sandalama na visoku petu u kakvima je nismo navikli viđati, čime je izašla iz svoje sigurne zone, pa ne možemo da se ne zapitatamo - je li Kate promijenila modnog stilista ili je odlučila prkositi strogom kraljevskom kodeksu odijevanja?

Vojvotkinja od Cambridgea, Princ William i Kateina mlađa sestra Pippa Middleton na veliko finale Wimbledona došli su podržati tenisača Rogera Federera, inače velikog prijatelja obitelji Middleton. Švicarski tenisač prisustvovao je na nedavnom vjenčanju Pippe Middleton i njezina odabranika Jamesa Matthewsa, a Kate je u jednom intervjuu priznala kako je Federer velika simpatija njezine majke.

Kate Middleton i princ Charles na Wimbledonu Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge/Reuters

'Roger Federer je majčina velika simpatija. Mislim da to sad smijem reći i da se moja majka neće naljutiti jer to vjerojatno zna i on sam', kroz simpatičan je smijeh rekla Kate prilikom snimanja BBC-ijeva dokumentarca o Wimbledonu. No za razliku od svoje majke, britanska miljenica je priznala kako je obožavala Gorana Ivaniševića.