U SUPER FORMI

Dobri geni: Pa tko bi mami Middleton dao 62 godine?

13.07.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Carole Middleton, mama Kate i Pippe Middleton, pojavila se na Wimbledonu i sve oduševila svojim mladenačkim izgledom jer sa 62 godine izgleda fantastično

Sad je sasvim jasno od koga su Kate i Pippa Middleton naslijedile vitku liniju, lijepo oblikovane noge i graciozno držanje!

Njihova mama Carole, ponosna baka preslatkog princa Georgea i princeze Charlotte, odličnim je stilom zasigurno bila među najzapaženijim poznatim uzvanicama.

  • +7
Carole Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Decentan stil primjeren njezinoj dobi zgodna gospođa Middleton nosi dostojanstveno, a za svoje stajlinge koje smo mogli vidjeti na Wimbledonu zaslužila je samo najbolje ocjene.

Carole bira haljine krojene uz tijelo i duljine do koljena, a pomno odabran nakit i umjeren make up lijepo su zaokružili outfite ove elegantne dame s urođenim osjećajem za stil.

  • +2
Kate Middleton na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, upravo je poduzetna Carole zaslužna za bogatstvo obitelji Middleton. Ona je rođena u skromnoj obitelji, a vrlo mlada je počela raditi kao stjuardesa te je upoznala Michaela Middletona.

Kad je zatrudnjela (baš s Kate), napustila je taj posao u aviokompaniji i krenula u poduzetničke vode. Osnovala je tvrtku koja se specijalizirala za dekoracije na svečanostima. Posao je odlično krenuo pa je postala milijunašica te je osigurala djeci obrazovanje u najboljim školama, a na studiju je Kate i upoznala princa Williama.

  • +5
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia