bliži se ljeto

Pronašli smo najljepše kupaće kostime za žene s oblinama

20.05.2017 u 08:54

Bionic
Reading

Kilogrami viška ne trebaju vam biti prepreka da zablistate na plaži i osjećate se ugodno pokazujući višak kože. Kada birate idealni kupaći kostim, važno je paziti da prikrijete nedostatke, a istaknete vaše najjače adute. Osim toga, obline su zadnjih godina ponovno u modi. Prigrlite svoje obline u najljepšim plus size kupaćim kostimima koje smo pronašli samo za vas

Ljeto samo što nije stiglo, a sezona kupanja je u toplijim krajevima lijepe naše već otvorena. Mnogi muku muče s odabirom kupaćeg kostima, a koji kilogram viška svakako može predstavljati problem kada je u pitanju šoping plus size bikinija.

Mnoge dame brinu kako će u kupaćem kostimu sakriti nedostatke i onaj trbuščić koji nikako ne mogu pospremiti u minijaturni bikini na vezanje. No sva sreća pa su obline nakon dugo godina ponovno u modi. Velika guza ili grudi mogu biti vaš glavni adut ako znate kako ih pravilno upakirati.

To ne znači da ćete odabrati isti onaj model bikinija kao i mršavice sa 6-pack trbušnjacima koje su cijelu godinu provele u teretani, tako da sve 'kipi' na vama, već trebate razmišljati kako sakriti svoje nedostatke te istovremeno naglasiti dijelove tijela s kojima ste zadovoljni.

Ne morate nužno odabrati jednodijelni kupaći kostim jer on katkad može pristajati lošije od dvodijelnog. Iako smo svjesni da potraga za idealnim kupaćim kostimom može biti zamorna, bez muke nema nauke. Zasigurno idealni bikini nećete pronaći u prvoj trgovini, stoga obiđite što je moguće više dućana za koje znate da prodaju plus size veličine.

Ako ste pronašli model koji vam lijepo pristaje, ali niste u potpunosti zadovoljni dizajnom ili uzorkom, možda je rješenje vašeg problema Internet kupovina. Danas postoji niz online trgovina i brendova koji nude pregršt različitih modela kupaćih kostima za puniji stas. Eloquii, Swimsuits For All i Asos samo su neki od njih.

Ako ste u potrazi za idealnim plus size kupaćim kostimom, zavirite u našu galeriju, jer za vas smo pripremili 20 najljepših modela koje smo pronašli u online trgovinama. Možda pronađete upravo onakav kakav ste zamislili.

  • +15
Kupaći kostimi za puniji stas Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije