NA ŠTO TREBA PAZITI?

Ovakvi kupaći kostimi idealni su za velike grudi

22.03.2017 u 10:57

  • +8

Kupaći kostimi za žene s velikim grudima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije/Net-A-Porter, Gamiss, H&M

Bionic
Reading

Potraga za idealnim kupaćim kostimom može biti iscrpljujuća, a pogotovo za žene s velikim grudima. Pri odabiru odgovarajućeg kupaćeg kostima treba pripaziti na nekoliko stvari, a kako bismo vam skratili potragu, mi smo odabrali nekoliko rješenja koja su idealna za bezbrižne morske radosti

Ljeto je sve bliže, a mi jedva čekamo šum valova dok ležimo na plaži, no za nove ljetne avanture potreban je i novi kupaći kostim. Potraga za idealnim kupaćim kostimom katkada može biti prava muka, a to najbolje znaju djevojke s velikim grudima. Često ne možete pronaći dovoljno velike košarice ili gornji dio kostima jednostavno ne podupire bujne obline koje kipe ne sve strane.

Ako ste jedna od tih (ne)sretnica i želite bezbrižno plivati, bez straha da će nešto proviriti iz kupaćeg kostima, idealan odabir za vas su sportski grudnjaci koji su dovoljno čvrsti te ne dozvoljavaju vašim grudima previše slobode.

Najvažnije pravilo kod odabira takvih kupaćih kostima jest da pazite da nisu preuski kako vas ne bi žuljali ili se urezali u kožu, no jednako je važno da nisu ni preveliki jer u tom slučaju gube svrhu. Vaše obline neće imati odgovarajuću potporu, što će vam otežavati uživanje u čarima mora.

Ako niste jedna od žena koje se mogu zamisliti u sportskom kupaćem kostimu, već za sebe tražite nešto ženstvenije, možda će vas razuvjeriti naš odabir. Zavirite u našu galeriju, gdje ćete pronaći zanimljiva rješenja prikladna za žene s bujnim grudima.

U slučaju da vas nismo razuvjerili kada su u pitanju sportski kupaći kostimi, pripazite da odabirete košarice koje imaju žicu i čvrste naramenice, a želite li ukrotiti svoje obline i biti sigurni da će ostati pokrivene kada uskočite u more, izbjegavajte kupaće kostime na trokutiće koji su prikladniji za djevojke s manjim grudima.