MODNI TREND

Kupaći kostimi u ovoj boji novi su hit

25.04.2017 u 15:36

Bionic
Reading

Vrijeme je sve toplije, a dani sve duži - pogađate, stiže nam ljeto. A kako se drugačije pripremiti za vruće dane na plaži ako ne šopingom. U potrazi za idealnim kupaćim kostimom imajte na umu to da će ove sezone plažom vladati specifična boja, a mi vam predlažemo neke od trendi kupaćih kostima koji se mogu pronaći u trgovinama

Odabir kupaćeg kostima gotovo je jednako važan kao i odabir destinacije za ljetovanje. Smišljate li već koji biste odabrali za sebe ovog ljeta, bilo bi dobro znati koja će boja ove sezone biti must have.

Ne možemo ne primijetiti da je trgovine preplavila specifična boja kada su u pitanju kupaći kostimi, a riječ je o puderastoj ružičastoj. Ova nježna ružičasta nijansa podsjetila nas je na trikoe, poput onih kakve nose balerine. Ako ste zamislili isto što i mi, onda vam je jasno na koju nijansu mislimo.

✌️️ @masonrosephoto x @zuluandzephyr 💜

Objavu dijeli BRIGETTE Cooper (@beecooper)

Od dobro nam znanih H&M-a i Topshopa pa sve do australskog brenda Zulu & Zephyr, kupaći kostimi u ovoj boji prodaju se kao ludi. Kada se na tržištu pojavi neki mali trend koji prigrle sve modne blogerice te ga odjednom prepoznate u trgovinama ulične mode koje kopiraju visoku modu, znate da je riječ o komadu što ga morate imati u svom ormaru.

Jednom kada isprobate ovu romantičnu boju, zasigurno više nećete prijeći na one jarke te upečatljive uzorke. Kako biste se pobrinuli za to da pronađete idealan kupaći kostim za sebe i zasjate na plaži poput prave fashionistice, odabrali smo nekoliko kostima koji se trenutno mogu pronaći u trgovinama.

  • +13
Kupaći kostimi u nježnoj ružičastoj boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije