PRAVO IZNENAĐENJE

Promijenila je imidž i šokirala na crvenom tepihu

30.11.2016 u 11:45

  • +7

Uma Thurman

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Uma Thurman u Francuskoj se prošetala crvenim tepihom u povodu promocije ovogodišnjeg Pirellijeva kalendara i sve iznenadila promjenom imidža

Cijenjeni fotograf Peter Lindbergh odabrao je 14 svojih najdražih holivudskih glumica i snimio fotografije za Pirellijev kalendar. Uspješne glumice poput Helen Mirren Robin Wright Julianne Moore Nicole Kidman ili Ume Thurman krase kalendar s neretuširanim fotografijama. Jedva našminkane zvijezde su fotografirane na lokacijama u Berlinu, Londonu, Los Angelesu, Le Touquetu, New Yorku i drugdje.

Prirodan izgled bez previše šminke na promociji u Francuskoj među odabranim glumicama pokazala je i Uma Thurman, na prvi pogled neprepoznatljiva zbog nove boje kose


Zvijezda filmova 'Pakleni šund' i 'Kill Bill' godinama ima plavu boju kose pa je ovo bilo veliko iznenađenje. Uz novi look s podignutom kosom zgodna Uma naglasila je oči tonovima koji idu uz usku zelenu haljinu i odabrala blagu boju ruža za usne.


Poznata je glumica atraktivnu plavu boju kose zamijenila smeđom i odjenula izazovnu zelenu haljinu od tankog pletiva. Lijepa haljina ima razne smjerove pletenja pa joj njima dodatno ističe vitku liniju. Uma nije puno komplicirala za dolazak na crveni tepih već se oslonila na svoju karizmu. Haljinu je upotpunila trakom za kosu u istoj boji, naušnicama te crnom torbicom.