VJESNICI PROLJEĆA

Pronašli smo najljepše bluze iz popularnih trgovina koje vrijedi ugrabiti već sad

16.03.2019 u 18:46

Bionic
Reading

Prvi vjesnici proljeća na gradskim ulicama definitivno su lepršave bluze, kojima većina Hrvatica polako, ali sigurno početkom ožujka zamjenjuju pletene veste i džempere. Na radost brojnih žena, ovi omiljeni proljetni komadi preplavili su police trgovina, a mi smo pročešljali sve do jednu popularnu high street lokaciju i izdvojili najljepše od najljepših

Nakon što je oštroj zimi došao kraj na modnoj sceni vrijeme je za neke prozračnije, lepršavije i razigranije odjevne komade, a na vrhu omiljenih proljetnih komada svakako su bluze, koje su s godinama postale sinonim za proljetne mjesece.

Ako ste dosad vjerno pratili trendove, onda ste zasigurno primijetili kako će ove godine veliku popularnost uživati bluze vintage izgleda, koje iskaču na sve strane, gdje god bacili pogled. Ove chic bluze doslovno su preplavile trgovine od vrha do dna, a izbora je uistinu mnogo.

Najveća pomama među trendsetericama trenutno vlada za kraćim modelima s puf rukavima te za uskim satenskim bluzama s kopčanjem na sitne gumbe, a veliku popularnost ove sezone uživat će i bluze na preklop s mogućnošću vezanja ili one s detaljem predimenzionirane kopče.

Također su dobrodošli romantični modeli s predimenzioniranim mašnama i ženstvenim volanima, kao i bluze s aktualnim printom tie-dye i popularnim životinjskim uzorkom koji još uvijek drži visoko mjesto na ljestvici trendova. Za one dame koje vole opuštenije krojeve u ponudi se mogu pronaći i brojni modeli s predimenzioniranim rukavima, a ljubiteljice boho stila moći će birati između pregršt zanimljivih modela s čipkom i šarenim izvezima.

  • +147
Bluze iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukoliko jedva čekate uskočiti u proljetne komade ili se uskoro planirate počastiti novom bluzom koja će izmamiti brojne poglede, zavirite u galeriju i otkrijte kakvi se sve modeli kriju u bogatoj ponudi omiljenih high street trgovina.