NEODOLJIVA MODA

Suknje nikad nisu bile poželjnije, pronašli smo najljepše modele za svačiji džep i ukus

17.03.2019 u 15:24

Bionic
Reading

Konačno smo dočekali toplije dane! Proljeće je iza ugla, a mi smo provjerili što se nudi u popularnim high street trgovinama i bacili oko na nikad raznovrsniju ponudu neodoljivih midi suknji koje će i ove sezone odnijeti titulu najpoželjnijih proljetnih krpica

Žene diljem svijeta odbacile su ultrakratke minice i zamijenile ih chic midi modelima koji ne prestaju osvajati milijune zaljubljenica u modu. Zbog svoje laskave dužine koja se seže od koljena do gležnjeva midi suknje pristaju ženama svih tjelesnih građa te su prikladne za razne prilike - od poslovnog sastanka, preko vjenčanja i noćnih izlazaka, pa do kave na špici.

No nekako ih najviše volimo upravo zato što se lako kombiniraju, a i jutarnje odijevanje kraće traje. Potrebna vam je najobičnija bijela majica na kratke rukave, omiljene sandale i trendi suknja, primjerice bezvremenskog uzorka leoparda, i spremni ste za polazak!

  • +178
Midi suknje iz popularnih high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prije nego zavirite u galeriju s ponudom u high street trgovinama, u nastavku bacite oko na 10 trendi modela koji će narednih mjeseci preplaviti ulice.

10 najpoželjnijih modela sezone:

1. Plisirane suknje

2. Slip suknje

3. Traper suknje

4. Asimetrične suknje

5. Suknje na točkice

6. Prugaste suknje

7. Pencil suknje

8. Suknje 'A' kroja

9. Životinjski uzorak

10. 'Tie-dye' print