UVIJEK U TRENDU

Proljetni hit: Ovaj vječiti komad odjeće vrijedi imati u ormaru

01.04.2019 u 13:04

Bionic
Reading

Baš poput bijele košulje ili bijelog T-shirta, bijeli top bez rukava je modni klasik koji nikad neće izaći iz mode, a ovoga proljeća i ljeta bit će ponovno aktualiziran

Instagram je već preplavljen kombinacijama s ovim vječitim komadom odjeće koji se lako i brzo uklapa u različite stajlinge te odlično izgleda ukoliko se npr. nosi s ultra modernim palazzo hlačama kako to sjajno radi Jennifer Lopez.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izgledom sličan potkošulji, bijeli top bez rukava, univerzalni je komad odjeće koji nikad neće biti out, a ovoga proljeća i ljeta bit će neizostavan dio kombinacija savršenih za toplije dane.

BELLA HADID

Odvažna kombinacija: Ova mlada ljepotica dobro zna kako se privlače pogledi

Pogledaj galeriju

Bijeli top bez rukava možete nositi i ispod sakoa ili u kombinaciji s traper košuljom - obje varijante izgledaju kao da se niste puno potrudili, ali ujedno vrlo chic.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I missed the sun

Objavu dijeli María Bernad (@maria_bernad)

Sjajno izgleda ukoliko ga npr. nosite s trapericama širih nogavica, modernim kuloticama, maksi suknjama ili palazzo hlačama koje su se ove sezone vratile u nikad glamuroznijem izdanju.

Modni znalci predlažu da ove sezone nabavite top u bež nijansama i to od rebrastog pamuka koje se također odlično uklapaju u mnoge dnevne ili čak večernje kombinacije, a izgledaju skupocjeno i luksuzno.

Top bez rukava, traperice koje stoje kao salivene, malo nakita i dobre cipele ili tenisice i vi ste spremni za šetnju po gradskim ulicama odjeveni po posljednjoj modi.