udobnost i elegancija

Proljeće na svakom koraku u ara Shoes cipelama

21.04.2023 u 15:22

  • +6

ara Shoes

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jakob Nawka

Bionic
Reading

Potraga za novim proljetnim cipelama započinje i završava ovdje

Svakodnevno pratimo promjenjive prognoze hvatajući sunce u pehar, a nova sezona dovoljan je razlog za nove cipele, zar ne? Bilo da je vrijeme za ulaganje u nove ili tražite način da popratite najnovije trendove, donosimo cjelovit prozor u izlog nove ara Shoes kolekcije kako bismo vam olakšali izbor za sve nadolazeće sezonske ulaze i izlaze. Cipele su izrađene od najkvalitetnijih materijala kako bi razmazile i raznježile vaša stopala za samopouzdan i udoban hod gradskom proljetnom 'pistom'. Da ne duljimo, u nastavku donosimo detaljan pregled onih najboljih iz kolekcije.

Najudobnije salonke za dane bez pauze

Jeste li umorni od nošenja istih salonki koje su vas pratile kroz bezbrojne uspomene, od šetnji po gradskim ulicama do poslovnih sastanaka? Možda je vrijeme da nadogradite svoju obuću i dodate dašak svježine svom proljetnom ormaru. Ponekad je teško rastati se od omiljenih cipela, ali udobnost i stil novih salonki iz ara Shoes kolekcije to će sigurno nadoknaditi. Strast prema modi ne bi trebala biti na štetu udobnosti, a ove cipele nude oboje: vizualno su privlačne i dovoljno fleksibilne da se uklope uz bilo koju odjevnu kombinaciju. Bez obzira hoćete li se pripremati za večernji izlazak, casual šetnju ili poslovni sastanak – ove su salonke savršen dodatak vašoj kolekciji cipela.

Bezvremenske mokasine kao ikona stila

Klasični stil cipela koji je najveći sinonim za bezvremensku eleganciju u svom najljepšem obliku doživio je svojevrsnu renesansu. Nostalgične verzije mokasina koje kanaliziraju 90-e i 2000-e i ovog proljeća su must have dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji za razne prilike.

Visoko obrađena koža jamči maksimalnu udobnost za duge dane provedene na nogama. Ako niste ljubiteljica potpuno ravnih mokasinki, u novoj kolekciji možete pronaći i one s malo debljim đonom koje imaju sve karakteristike ara cipela, od udobnosti do kvalitete. Za poslovni sastanak, odlazak u muzej, kazalište ili na kavu s prijateljicama možete birati između čak tri prekrasne boje: krem, bijela ili plava.

Sandale koje unose sunce u vaš ormar

Iako možda još nije dovoljno toplo za sandale na bose noge, one iz ara Shoes kolekcije dovoljno su prijelazne da odlično pristaju i na najlonke ili čarape. Klasičnog stila koji je uvijek mudra investicija, u ponudi su sandale raznih neutralnih boja, a koje su, u kombinaciji s trapericama ili haljinom, upravo ono što trebate ovog proljeća!

Ara Shoes kolekcijom oduševit će se apsolutno sve obožavateljice udobnosti i elegancije. Od sportske obuće do urbane elegancije uz bogat izbor tenisica, mokasinki, sandala i polusandala. Proljeće je najljepše godišnje doba, pa neka i vaše cipele budu takve!

Novu kolekciju ara Shoes možete pronaći u svim samostalnim ara Shoes prodavaonicama, ali i u svim prodajnim mjestima trgovina Mass i Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće. Za više informacije posjetite ara Shoes Hrvatska na Facebook stranici.