NIVEA NOVITETI

Proizvodi za kosu koje treba svaki muškarac

20.08.2015 u 14:24

Bionic
Reading

Uz njegovanu kosu i pomno odabrani stil, svaki muškarac osjeća se privlačno i zrači samopouzdanjem. Kako muškarci vole jednostavne stvari koje ne oduzimaju puno vremena, a daju dobre rezultate, NIVEA MEN je za njih osmislila dva inovativna proizvoda - Active Clean šampon i Styling kremu za besprijekornu frizuru u svim uvjetima

Glavni sastojak novog Nivea Men Active Clean šampona je aktivni ugljen, sitan, crni prah bez mirisa i prirodnog porijekla koji djeluje kao magnet za nečistoću te, u odnosu na vlastitu težinu, upija do 200 puta veću količinu nečistoće. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli novi šampon veže čestice nečistoće i u potpunosti ih uklanja iz kose, koja nakon pranja izgleda svježe i lepršavo. Biserni pigmenti šamponu daju privlačnu srebrnu boju, a ugodan muški miris pruža osjećaj muževnosti. Čak i uz svakodnevno korištenje, ova blaga i njegujuća formula neće nadražiti kožu, a pogodna je za sve tipove kose. Liniju Nivea Men proizvoda s aktivnim ugljenom nadopunjuje i Nivea Men Active Clean gel za tuširanje lansiran ranije ove godine.

Nivea Men Active Clean šampon

Šampon s aktivnim ugljenom veže na sebe sve vrste nečistoća iz kose uključujući ostatke masnoće i proizvoda za styling kose. Pruža osjećaj dubinske čistoće i svjež muževan miris. Pogodan je za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kose. Nakon pranja kosa izgleda zdravo i lepršavo.

Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 19,90 kuna

NIVEA MEN Active Clean Care šampon NIVEA HrvatskaNIVEA MEN Styling krema
idealna je za prirodne i ležerne frizure. Nova fleksibilna emulzija obogaćena posebnim polimerima oblikuje mušku kosu pružajući joj pouzdanu postojanost, ne čini ju teškom, ljepljivom ili beživotnom te joj pruža ugodan osjećaj ležernosti. Omogućava vrlo laku promjenu izgleda kose, a time i mnogobrojne stylinge koji će se uklopiti u sve situacije. Formula ove nove Nivea Men styling kreme sadrži i njegujuće vitamine koji kosi daju zdravi i sjajan izgled uz ugodan muževni miris.

Fleksibilna styling krema može se koristiti na suhoj i na mokroj kosi, a omogućava stvaranje prirodnog, casual stylinga, tj. izgleda kose. Njegujući vitamini pružaju zdravi sjaj.

Preporučena maloprodajna cijena: 36,90 kuna

Više o NIVEA proizvodima saznajte na nivea.hr.