KELLY BROOK

Proglašavali su je jednom od najljepših žena svijeta: Pogledajte kakvu je vjenčanicu odabrala za svoj dan iz snova

31.07.2022 u 20:31

Bionic
Reading

Zbog današnjih ideala ljepote vjerojatno ćete dva puta pročitati ime i pogledati fotografiju da shvatite kako se ovog vikenda udala Kelly Brook, ljepotica koju su 2016. znanstvenici s fakulteta u Teksasu proglasili ženom koja ima najsavršenije tijelo, posve prirodno i bez ikakvih nesavršenosti. Svoj izgled odavno je stavila u drugi plan, nakupila čak i nekoliko kilograma više, no time se ne zamara. Danas je sretnija no što je ikada bila

Zahvaljujući svom tijelu i nevjerojatnim oblinama, Kelly Brook na račun pospremila sedam milijuna funti i bila u vezama s najseksi muškarcima današnjice, no sve to nije joj donijelo sreću. Slava joj je donijela i mnoge loše stvari, prije svega osude javnosti, s kojima se teško nosila.

Upravo je to presudilo njezinoj odluci da svoju karijeru nastavi na radiju jer se ljudi, kako kaže, tada fokusiraju na ono što govoriš, a ne kako izgledaš.

Danas 42-godišnja Kelly Brook ima nešto kilograma viška, no nosi ih savršeno, bez imalo kompleksa i puna samopouzdanja, čime može biti uzor drugim ženama. Danas je, priznaje, sretnija no ikada, iako nosi, mnogima u svijetu showbiznisa, nepojmljivu veličinu 40, a u pojedinim trenucima čak i 44.

  • +5
Vjenčanje Kelly Brook Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A upravo ta sreća i zadovoljstvo životom kakav napokon živi bilo je vidljivo i ovog vikenda u Italiji, gdje se udala za dugogodišnjeg dečka Jeremyja Parisija.

Kelly je izgledala sjajno u tradicionalnoj bijeloj vjenčanici boje slonovače, koja je imala detalje od prozirne čipke. Zbog poprilično neravnog terena, koji okružuje Torre di Cicero, vilu iz 19. stoljeća u kojoj se par vjenčao, lijepa voditeljica podigla je vjenčanicu kako ne bi na nju zapela i poderala je.

Riječ je o vjenčanici s potpisom Rime Arodaky i to iz kolekcije za jesen 2018. godine. Uz nju se savršeno uklopila njezina duga kosa isfenirana u meke valove koje je pustila da joj padaju niz ramena te je na vrh glave dodala tijaru i veo.