TEŠKO ZA POVJEROVATI

Procurilo tko će odjenuti Melaniju Trump za inauguraciju

18.01.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Melania Trump poznata je po tome što obožava dizajnersku odjeću i sigurno ju je pogodilo to što su joj nakon Donaldove izborne pobjede mnogi dizajneri okrenuli leđa te poručili da ne žele svoju odjeću vidjeti na njoj. U petak će se održati svečanost inauguracije, a kako je stajling prve dame na taj važan dan u središtu pozornosti, sigurno će jako teško odabrati outfit po kojem će ostati zapamćena

Nakon svih spomenutih modnih problema s kojima se bori bivša slovenska manekenka, javnost itekako zanima tko će je odjenuti za veliku svečanost. Odmah nakon izborne pobjede, koja je mnoge šokirala, za suprugu Donalda Trumpa pretpostavilo se da će ulogom, ali i stilom odijevanja biti najbliža Jackie Kennedy

Haljina koju prva dama nosi na inauguraciji velika je čast za svakog dizajnera pa je primjerice Isabel Toledo stekla posebnu reputaciju nakon što je dizajnirala haljinu za Michelle Obamu 2009. godine.


A što će odjenuti nova prva dama SAD-a, još nije poznato. No američki mediji sve glasnije bruje kako će za nju i još neke članove obitelji dizajnirati Ralph Lauren. U jednu ruku to i nije čudno jer je Melania često nosila njegovu odjeću, pa tako i bijeli kombinezon tijekom pobjedničke izborne noći, no mnogi su skeptični jer je ovaj dizajner pristalica politike Trumpove konkurentice Hilary Clinton.

Osim toga, kombinezon je primjerice Melania kupila u trgovini na Aveniji Madison i nije posebno rađen po njenoj narudžbi, a Ralph Lauren dizajnirao je nekoliko odijela za Hilary Clinton u crvenoj, plavoj i bijeloj boji tijekom izborne kampanje.


Nadalje, do sada su prve dame obično birale manje poznate dizajnere s kojima su bile privatno povezane i imale dovoljno povjerenja da će sve biti u najboljem redu. Nakon novinarskih upita hoće li Ralph Lauren stvarno dizajnirati odjeću za Melaniju Trump, glasnogovornik modne kuće odbio je dati komentar pa svi pretpostavljaju da ima istine u tome jer navodi nisu demantirani.

Bez obzira na to hoće li Melanijin outfit dizajnirati netko poznat poput Ralpha Laurena ili će u posljednji čas to biti netko drugi, gotovo je sigurno da će se ona držati povjerene modne formule. Najizglednije je da će birati haljinu koja prati liniju tijela, klasičan kaput s kakvim dodatkom poput širokog pojasa, a cipele bi pak mogle biti s potpisom slavnog Christiana Louboutina jer ih inače rado nosi.