SLIKE ZA MILIJUN DOLARA

Procurila naslovnica Playboya s Lindsay Lohan

08.12.2011 u 08:28

Bionic
Reading

Naslovnica novogodišnjeg broja Playboya koju krasi zločesta cura Lindsay Lohan procurila je na internet. Pretpostavlja se da je fotografije pustio marketinški tim magazina ili je Lindsay sama prodala nekome. Američki tabloidi vjeruju da su oba scenarija jednako moguća

Ona je, bez sumnje, jedna od najkontroverznijih zvijezda s holivudske A-liste koja je pristala biti na naslovnici Playboya, piše Daily Mail. No dobro čuvane fotografije Lindsay Lohan koje su procurile na internet otkrivaju glumicu kako sjedi na crvenom stolcu u obliku zečice i otkriva grudi dok su intimniji dijelovi tijela ostali skriveni. Lindsay nosi samo par crnih visokih štikli, kosa joj pada u uvojcima oko ramena, a zavodi kameru punim crvenim usnama. Lindsay, koja je navodno dobila milijuna dolara za snimanje, planirala je otkriti svoje gole fotografije 15. prosinca u talk showu Ellen DeGeneres.

Morala je pozirati fotografima magazina dvaput budući da prvi pokušaj nije zadovoljio Playboyeva vlasnika Hugha Hefnera. 'To je klasična posveta, inspirirana originalnim fotografijama gole Marilyn Monroe koje je snimio Tom Kelley. To su fotografije sa stilom, vrlo elegantne', objasnio je inspiraciju Hefner za New York Post.

U to vrijeme kad je Lindsay pozirala za fotografije, njezina majka Dina Lohan rekla je kako su fotografije napravljene s ukusom. 'To je bila prilika za nju, iako je snimila tisuće naslovnica, ova je bio izazov. Imali smo ugovor koji kaže da će ona i gospodin Hefner odlučiti koliko daleko će ići'.

Dvadesetpetogodišnja Lindsay u posljednje vrijeme drži se prilično suzdržano, a prošlog je mjeseca provela samo četiri i pol sata u zatvoru, nakon što je zbog pretrpanosti zatvora puštena ranije s izdržavanja svoje jednomjesečne kazne. Kazna uključuje i 18 posjeta psihoterapeutu.