ostvari mogućnost sufinanciranja

Pritisni play za Volkswagen e-modele!

10.07.2020 u 09:13

Bionic
Reading

Odaberi novi Golf GTE, Passat GTE, e-Golf ili e-up! i iskoristi mogućnost sufinanciranja nabave energetski učinkovitijih vozila

Volkswagen u svojoj ponudi plug-in hibridnih i električnih vozila ima za svakog ponešto. Odaberi novi Golf GTE, Passat GTE, e-Golf ili e-up! i ostvari mogućnost sufinanciranja nabave energetski učinkovitijih vozila.

Iskoristi priliku i uhvati do 70.000 kuna poticaja na Volkswagen električna vozila ili do 40.000 kuna poticaja na Volkswagen plug-in hibridna vozila.

S e-vozilima potpuno električno na putu: učinkovito i ekonomično. Električna vozila voze se mirno i bez emisija - u isto vrijeme, a pri tome impresioniraju svojom učinkovitošću. E-motori kao inovativna pogonska tehnologija su tihi i slabih vibracija te impresioniraju svojim snažnim okretnim momentom što pruža zadovoljstvo u vožnji od samog početka. Učinkovitost električnih automobila osjeti se i u novčaniku, jer su u usporedbi s konvencionalnim pogonima operativni troškovi električnog vozila znatno niži.

Ponuda Volkswagen plug-in hibridnih i električnih modela!

Novi Golf GTE

Novi Golf GTE efikasno spaja električni i benzinski pogon. Plug-in hibridni pogon sastoji se od četverocilindričnog TSI motora koji nudi 150 KS, elektromotora snage 115 KS, 6-stupanjskog DSG mjenjača i nove litij-ionske baterije. Pogonski sklop ukupno razvija 245 KS i nudi najveći okretni moment od 400 Nm. Električni domet iznosi do 60 km.

Passat GTE i Passat Variant GTE

Passat GTE prvi je model u novoj generaciji plug-in hibridnih modela marke Volkswagen sa znatno većim dosegom. Odlučujuće svojstvo: baterija s većim energetskim kapacitetom za čak 31%. S pohranjenom energijom, koja sada iznosi 13 kWh, električni se doseg u novom WLTP ciklusu povećava do 55 km kada je riječ o Variantu; doseg iznosi do 56 km kada je riječ o limuzini.

e-Golf

Elektrizirana održivost: s e-Golfom vozite automobil koji zahvaljujući dosegu od 300 km (WLTP) odgovara na zahtjeve našeg vremena i koji uz regenerativnu energiju bez emisija kroči u smjeru budućnosti. Sve to kombinira s dobrom dozom užitka u vožnji.

e-up!

Maleni e-up! i njegov snažni elektromotor jamče pregršt zabave tijekom vožnje – i to potpuno električno i u potpunosti bez emisije štetnih plinova, s dosegom do 260 kilometara (WLTP).

ID.3

Osim spomenutih modela, uskoro se otvaraju narudžbe i za prvi Volkswagenov model nastao na MEB platformi – ID.3.

Model ID.3 pionir je novog doba mobilnosti marke Volkswagen koje se odlikuje inteligentnošću, inovativnošću i održivošću.

Nakon rasprodane 1st Edition izvedbe koja je u kratkom vremenu pronašla put do prvih kupaca, Volkswagen otvara i slobodne narudžbe za model ID.3. Na raspolaganju će biti izvedbe s tri jačine baterije, odnosno dosega: ID.3 Pure s baterijom od 45 kWh i dosegom do 330 km (WLTP), ID.3 Pro s baterijom od 58 kWh i dosegom do 420 km (WLTP) te ID.3 Pro S s baterijom od 77 kWh i dosegom do čak 550 km (WLTP). I dok će izvedba s baterijom od 45 kWh biti dostupna nešto kasnije, modeli sa snažnijim baterijama će kupcima biti na raspolaganju od samog otvaranja narudžbi. Sa snagom punjenja od 100 kW model ID.3 Pro napunit će se strujom potrebnom za dionicu od otprilike 290 km za samo 30 minuta.Više informacija o cijeloj ponudi Volkswagen plug-in hibridnih i električnih modela, kao i načinu ostvarivanju poticaja za kupnju energetski učinkovitijih vozila možeš pronaći kod ovlaštenih Volkswagen partnera. Kontakti partnera dostupni su na sljedećoj poveznici https://www.volkswagen.hr/vw-partneri.