LEŽERNO IZDANJE

Prirodan look: Ni Jennifer Lawrence nije odoljela obući koju ove jeseni svi obožavaju

13.10.2023 u 21:27

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, 33-godišnja oskarovka i jedna od najzaposlenijih glumica svoje generacije, iskoristila je slobodnu večer za odlazak na večeru sa suprugom Cookeom Maroneyjem

Poznati par svog je 20-mjesečnog sinčića Cya ostavio u sigurnim rukama, s dadiljom, kako bi proveli večer skupa.

Lijepa glumica, koja se proslavila i ulogom u filmskom serijalu za tinejdžere 'Igre gladi', za ovu se prigodu odlučila za vrlo ležeran look koji joj je odlično pristajao.

Iako je na crvenom tepihu viđamo u besprijekornim izdanjima, ovoga je puta željela nešto posve drukčije.

jennifer lawrence

Savršen stajling za savršenu večer: Slavna plavuša izgleda tako chic, a torba i balerinke su hit

Pogledaj galeriju

Jennifer je kombinirala efektan džemper modernog oversized kroja, koji je otkrio golo rame, i traperice ravnih nogavica.

  • +13
Najljepše balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Stajling koji bi sigurno odobrile ljubiteljice casual stila upotpunila je trenutačno najpopularnijom obućom, balerinkama. Udobne i praktične, već su osvojile brojne trendseterice, poput Carmen Gimeno, Katie Holmes i Nicky Hilton Rothschild, a njihova je prednost i u tome što se uklapaju u svaki stil te pristaju damama svake dobi.

Ležeran outfit zaokružila je remenom prestižnog brenda The Row, torbicom s potpisom Aupena, poznatog po pridržavaju načela održivosti, i elegantnom narukvicom koju potpisuju Tiffany & Co. x Elsa Peretti.

Glumica, koja će sa suprugom ovoga mjeseca proslaviti četiri godine braka, kosu je podignula u opuštenu punđu, a na licu nije imala ni trunke make upa.