CARMEN GIMENO

Kombinacija koja briše godine: Dva najpoželjnija komada izgledaju sjajno skupa

13.10.2023 u 08:24

Bionic
Reading

Dobro je poznato to da kad vam ponestane modne inspiracije uvijek vrijedi zaviriti na instagramski profil španjolske pedeset plus modne ikone

Carmen Gimeno, modna zaljubljenica iz Bilbaa, spretno kombinira svima dostupnu odjeću iz high street trgovina sa skupljim dizajnerskim komadima, što radi s puno stila.

U njezinoj garderobi prevladavaju komadi i iz Hrvaticama dragih Zarinih trgovina, pa je i ovoga puta sjajno kombinirala dva ovosezonska velika hita: traperice ravnih nogavica i povratnice na modnu scenu - balerinke.

Pedeset plus modna ikona je ovoga puta trendi traperice s puno stila spojila s crnim topom, također iz Zare, i jednostavnim sakoom s detaljem u obliku velike ruže. Look bez greške upotpunila je, kao i uvijek, dobro odabranim modnim detaljima, poput trenutačno najpoželjnijeg modela obuće, balerinki nadahnutih stilom Mary Jane, i to u pomalo neuobičajenoj, crvenoj varijanti, što se pokazalo sjajnim modnim potezom.

  • +13
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovu udobnu obuću slobodno možete kombinirati i s trapericama, suknjama midi duljine ili lepršavim jesenskim haljinama jer ih njihova svestranost čini itekako poželjnima.

Stajling, koji je idealan i za neke poslovne prigode, Carmen je nadogradila Guccijevom torbom i Pradinim sunčanim naočalama.

I za ovaj je look, koji je pokazala na sve posjećenijem profilu na Instagramu, dobila brojne komplimente, dokazujući da se dobar modni stil s godinama samo dodatno brusi.

'Divno', 'Jednostavno i super moderno', 'Čak i kad je u trapericama, uvijek je tu dašak glamura', hvalili su u komentarima omiljenu pedeset plus modnu influencericu.