FASHION TALKS

Marijana Batinić nikad iskrenija: 'Ovo je moj najgori stajling ikad'

13.10.2023 u 09:21

Bionic
Reading

Omiljena voditeljica Marijana Batinić, koja nas i u novoj, sedmoj sezona showa 'Život na vagi' vodi kroz borbu, trud, uspone i padove sudionika, u 'Fashion Talksu' Borisa Banović, aka Fashion Guru, spremno se prisjetila i nekih svojih ne tako reprezentativnih modnih izdanja

Simpatičnu Splićanku 'priveo' je Fashion Guru te ju je stavio pred gotov čin modnim vremeplovom, a koji bi ona zasigurno voljela zaboraviti.

'Pradavna' fotografija, na kojoj je naša popularna voditeljica pozirala s prijateljicom Petrom Nižetić u živopisnoj modnoj kombinaciji iz 2011., a koja je uključivala modni detalj poput velike zlatne ogrlice, traper jaknice i frizure s puno kovrča, izmamila joj je osmijeh na lice pa je bez puno razmišljanja rekla da joj je to najgori outfit ikada.

Ni njezina prijateljica Petra nije se proslavila modnom kombinacijom na tom događanju, a ovaj osebujan modni vremeplov nasmijao je i Fashion Gurua i Marijanu.

Na drugoj fotografiji, u društvu Petre i Antonije Blaće, također je bilo stajlinga koji su ih silno zabavili.

'Znaš što je meni bilo grozno? Uvijek sam htjela biti drugačija, a nisam se znala igrati kao npr. Ida Prester. Iako si i u nju 'oprao' neki dan i još ste prijatelji', kroz smijeh je komentirala Marijana.

Marijana Batinić - Fashion Talks Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'Pa, mislim, kad je izgledala kao da je izašla iz Stubaka', nije se dao smesti modni kritičar Fashion Guru.

Zatim je izvukao još jednu fotku iz arhive, na kojoj je Marijana opet u, blago rečeno, upečatljivom modnom izdanju.

'Vidio sam i da imate fetiš na cipele. Tu su čizmice bile u igri, gle - pa sve četiri ih nosite', komentirao je Fashion Guru.

Marijana Batinić: 'Uvijek sam htjela biti drugačija...' Izvor: Društvene mreže / Autor: Tportal.hr

No Marijana se nije nimalo zbunila.

Odmah je u svom stilu 'ispalila': 'A moje uvjerljivo najgore.'

Da su čizme njezina modna slabost, potvrdila je i u ranijem intervjuu za tportal.

'Slaba sam na čizme. Volim robusne, vojničke, rokerske, kaubojske... A devedesete... Sad se jako slave, ali su meni modno upitne. U mom ormaru nađe se svega, od devedesetih pa natrag do dvadesetih. Po meni se nosi sve, samo je bitno kako to kombiniraš.'

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX