PLANET BORBE

Pripazite, Mars u Raku čini vas emocionalnima i svadljivima

24.06.2017 u 07:46

Bionic
Reading

Planet akcije i sukoba - Mars - bit će u Raku sljedećih mjesec dana, a zbog Sunca u istom znaku njegov će utjecaj biti posebno snažan. Očekujte burno i emotivno razdoblje

Mars, planet borbe i akcije, nalazi se u  Raku od 4. lipnja do 20. srpnja. Budući da će od srijede rano ujutro i Sunce biti u Raku, ovaj će vodeni znak biti izuzetno naglašen tijekom cijele svoje vladavine. Račje će energije dosegnuti vrhunac između 21. lipnja i 5. srpnja tijekom Merkurova prolaska tim znakom.

Takva planetarna slika najviše će pogodovati Ribama, Škorpionima, Bikovima i Djevicama, dok će Ovnove, Vage, Jarce i same Rakove uglavnom iscrpljivati. Pripadate li ovim potonjim znakovima, odgodite zahtjevnije poslove, veće troškove i kontakte s utjecajnim ljudima bar do 6. srpnja.

Marsova je direktna i agresivna priroda u sukobu s osjetljivim i oklijevanju sklonim Rakom. Sudar njihovih energija navest će mnoge da zarate s drugima oko trivijalnosti. Računajte na to da ćete i vi i ljudi oko vas biti uvredljiviji nego inače i da biste mogli planuti u društvu bez valjanog razloga. Osobito ćete ratoborni postajati prema onima koji se odnose s manjkom poštovanja prema vašoj obitelji, porijeklu, jeziku i narodu.

Logika na godišnjem odmoru

Sve ćete prosuđivati kroz prizmu emocija, dok ćete razum i logiku privremeno gurnuti u ladicu. Vaša će motivacija ovisiti o tome koliko vas je netko ili nešto dirnuo u dušu. Pazite da se ne angažirate na uzaludnim projektima, zapostavljajući redovne obaveze. Radni elan će vam jako oscilirati od dana do dana pa čak i tijekom istog dana.

Rak je znak obitelji, doma i zemlje pa će se mnogi pozabaviti s kućnim popravcima, preuređenjem, kupovinom uređaja i namještaja, radom na vrtu i njivi. Na obavljanje ovih poslova mogli biste potrošiti previše novca i slobodnog vremena.

Bit će priređene mnoge kućne ili vrtne gozbe za članove šire obitelji. Apetit će svima biti povećan, a kuhari će biti izvanredno nadahnuti i smišljati nova, vrlo uspješna jela. Vrijeme je povoljno za vodene sportove - plivanje, veslanje i skijanje na vodi.