NEODLUČNE I TAKTIČNE

Pripadnici ovog horoskopskog znaka zaljubljeni su u ljubav pa dugo trpe lošu vezu bez prigovaranja

08.10.2022 u 08:04

Bionic
Reading

Rođene pod okriljem erotične i putene Venere, Vage su zaljubljene u ljubav. Ako nisu zaljubljene, čeznu pronaći osobu koja će u njima pobuditi taj osjećaj. Pouzdavanje u ljubav na prvi pogled ponekad im stvara probleme jer ih navodi na upuštanje u vezu s nekim nedovoljno poznatim

Stoga riskiraju razočaranje ako se ispostavi da njihov novi partner nije onakav kakvim su ga zamišljale i da su međusobne razlike puno veće od dodirnih točaka. S druge strane obožavaju očijukati, često istovremeno s nekoliko osoba. Zbog toga može biti teško iz njihovog držanja pročitati prave osjećaje koje gaje prema nekom.

Budući da općenito imaju teškoća s donošenjem odluka, neizvjesnost može potrajati sve dok ne zaključe s kim se najbolje osjećaju. Favoriti za to bit će oni koji im daju puno prostora i slobode dok će ih posesivci i gnjavatori koji su se prilijepili za njih natjerati u bijeg. Počnete li izlaziti s Vagom, budite spremni preuzeti inicijativu oko izbora mjesta i načina na koji ćete provesti vrijeme. Budući da uživaju u umjetnosti, lijepom okružju i romantičnom ugođaju, nećete pogriješiti odvedete li ih u ukusno uređen bistro, na kazališnu predstavu ili ljubavni film.

Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Njihova neodlučnost u kombinaciji s taktičnošću sprečava ih u pravodobnom uočavanju i rješavanju problema u vezi. Nastoje izbjegavati sukobe pod svaku cijenu, zbog čega dugo mogu kuhati u sebi i izbjegavati prigovore. U međuvremenu ono što im se ne sviđa u vezi može eskalirati i izmaknuti kontroli.

  • +10
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U takvim im situacijama preljub često služi kao ispušni ventil.

Kad se istinski zaljube, Vage će poklanjati odabraniku puno pažnje i odanosti. Iako su po naravi vrlo društvene i sklone izlascima, pristat će na češće provođenje vremena kod kuće s voljenim. Zaljubljene Vage sklone su romantičnim gestama, kao što su darivanje neovisno o datumima, spontano izvođenje na večeru i organiziranje putovanja na ugodne lokacije.