MJESEČNI HOROSKOP

Listopad će biti buran za Lavove, Vodenjake i Jarce, Djevicama se smiješi povećanje plaće, a Lavovima poslovni uspjeh

01.10.2022 u 07:30

Bionic
Reading

Ovnovima će listopad biti buran i naporan, a Bikovi od silnih obaveza neće stići razmišljati o ljubavi. Lavovima će se pružiti prilika za ostvarenjem poslovnog napretka dok će Djevice obradovati povećanje plaće, isplata zaostalog honorara ili povrat duga. Vaga će uživati u flertu i zabavi, a učvrstit će i trenutnu poslovnu poziciju. Jarcima će odnos s partnerom biti na rubu svađe, a nemogućnost napredovanja dovest će i do pada motivacije. Ljubavne veze Vodenjaka prolazit će kroz uzbudljivo razdoblje dok će Ribe razmišljati o promjeni posla zbog nestabilne financijske situacije

Ovnovi će biti u potrazi za srodnom dušom, nekim tko će im moći pružiti mnogo pažnje i nježnosti. Parove očekuju česte svađe i strastvena pomirenja. Poslovni rezultati će u velikoj mjeri ovisiti o okolini, što im neće dobro sjesti. Ovaj mjesec bit će im naporan po pitanju posla, a nakon 23. listopada razmišljat će o štednji i najboljim načinima ulaganja.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +13
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Od silnih obaveza Bikovi neće stići razmišljati o ljubavi. Osjeti li se partner zanemareno, ne bi se trebali braniti napadom. Samce bi moglo iznenaditi kad shvate da gaje nježne osjećaje prema poslovnom suradniku. Očekuje ih puno novih i dodatnih zaduženja. Neće odbiti nijedan zadatak zbog želje da se dokažu, no bilo bi dobro da racionalnije procijene svoje mogućnosti kako ne bi izgorjeli od velike želje.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +8
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: ALBERTO ORTEGA / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Blizancima će listopad biti sjajan mjesec za zavođenje i ljubavne igre. Samcima bi se status mogao promijeniti, a za osobu s kojom se povežu odmah će imati osjećaj da im je srodna duša. Parovi će rasplamsati strasti. Sve će im ići od ruke, no najviše poslovi s fleksibilnim radnim vremenom i oni koji daju odriješene ruke. Umjetnici, kreativci i dizajneri doživjet će nalet inspiracije, što će im donijeti nove ponude i prilike za suradnjom.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +9
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: TERMA,SL / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Rakovi će često stavljati tuđe potrebe ispred svojih, što će ih ispuniti frustracijama. Neće im smetati to što se žrtvuju za voljene, koliko će ih pogađati što ih uzimaju zdravo za gotovo. Nakon 23. listopada ulaze u sjajno razdoblje. Parovi će izgladiti nesuglasice dok samce očekuje nezaboravan susret.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +14
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će voditi bogat i ispunjen društveni život. Samci će uživati u izlascima, a poznanstvo koje uspostave moglo bi postati važan dio njihovog života. Kraj listopada donosi povećane tenzije i mogućnost češćih rasprava. Mnogima će listopad pružiti priliku za ostvarenjem poslovnog napretka. Odlično će se snalaziti u poslovima koji uključuju rad s ljudima i istančane verbalne vještine.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +6
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice neće biti osobito raspoložene za razmjenu nježnosti. Bit će zaokupljene svakodnevnim problemima pa će zanemarivati partnera, no krajem mjeseca shvatit će da mu trebaju posvetiti više pažnje. Samcima zadnji dani listopada donose susret koji će ih obećavati. Obradovat će ih i povećanje plaće, isplata zaostalog honorara ili povrat duga. Novac će im dobro doći da poplaćaju nagomilane račune i režije, a dio će odvojiti u fond za crne dane. Zadnji dani mjeseca donose sjajne prilike i promjene na poslovnom planu.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +2
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: JUSTIN GOFF / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Vaga će privlačnim i dotjeranim izgledom plijeniti pažnju suprotnog spola. Uživat će u flertu i zabavi, a odnos započet ovog mjeseca pružit će im sve za čime čeznu – strast, romantiku i nezaboravne doživljaje. Učvrstit će trenutnu poslovnu poziciju. Mnogima se smiješi zanimljiva ponuda koju neće moći odbiti čak i ako osjećaju da trenutno nisu spremni za promjene.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +2
Gwyneth Paltrow je Vaga, rođena je 27. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpioni bi mogli obnoviti ugašenu vezu jer će osjećati da njihova priča nije završena. Samcima dani nakon 23. listopada donose ljubavno ispunjenje. Ulazak Venere u njihov znak obećava fatalan susret, a parovi će izgladiti nesuglasice i posvetiti se planiranju. Neće se osobito isticati. Držat će se po strani i šutke odrađivati svoj dio posla, a kolegama prepustiti da se bore za uspeh. No 23. listopada porast će im ambicije. Neće se zadovoljavati prosječnim rezultatima, a trud i upornost dovest će ih do cilja.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +5
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: BRYAN DOZIER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MEDIAPUNCH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Strijelci će uživati u izlascima i susretima s prijateljima, a smiješi im se i novo poznanstvo. Veza započeta u prvom dijelu mjeseca temeljit će se na prijateljstvu i obostranom poštivanju. Obavljat će radne zadatke bez ikakvog problema, a posebno će im ići od ruke poslovi koji uključuju rad s ljudima i intelektualni angažman.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +2
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: imageSPACE / ddp USA / Profimedia

Jarcima će odnos s partnerom biti na rubu svađe pa trebaju paziti da u ljutnji ne kažu stvari koje neće biti moguće povući. Situacija će se poboljšati nakon 23. Samcima kraj mjeseca donosi priliku da se druže i zabavljaju, ali i zaljube. Nemogućnost napredovanja dovest će do pada motivacije, no neće dugo očajavati. Sredinom mjeseca u njima se budi inat koji će ih potaknuti da se počnu žešće boriti za uspjeh.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubavne veze Vodenjaka prolazit će kroz uzbudljivo razdoblje, a prisan odnos s partnerom ohrabrit će ih da planiraju zajedničku budućnost. Kraj mjeseca parovima donosi napetosti i česte svađe. Pokazat će veliku želju za napredovanjem. Pohađanje stručnih tečajeva pružit će im dodatno znanje i mogućnost napredovanja, ali i ispuniti ih samopouzdanjem. U drugoj polovici mjeseca ukazat će im se poslovna prilika koju dugo priželjkuju.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +2
Amal Clooney je Vodenjak, rođena je 3. veljače 1978. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Partner će biti zahtjevan i kritičan pa će se Ribe češće svađati no inače. Samcima će se udvarati osobe zainteresirane za kratkotrajnu zabavu, no nakon 23. listopada primijetit će da se oko njih trudi netko vrijedan pažnje. Mnogi će razmišljati o promjeni posla zbog nestabilne financijske situacije. Bitno je strpjeti se do kraja mjeseca jer će im se povoljna prilika ukazati u danima nakon 23. listopada. Kraj mjeseca sjajan je za zaokret u karijeri.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

 • +27
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. kolovoza 1986. Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PIOVANOTTO MARCO/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA / ZUMA PRESS / GIORDANO RICCARDO/IPA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA