izgled i stil

Rođeni estete: Evo kako ćete prepoznati horoskopske Vage

18.09.2022 u 08:02

Bionic
Reading

Rođene pod okriljem planeta ljepote Venere, Vage su veliki esteti koji vole biti okruženi lijepim stvarima. Zahvaljujući istančanom ukusu, znaju odabrati odjevne kombinacije koje odišu stilom

Budući da im je stalo do toga da se dopadnu, Vage pažljivo biraju što će obući. Vole listati modne časopise i pratiti trendove, no nisu od onih koji ih slijepo kopiraju. Vole se poigrati i smisliti originalne kombinacije, no zbog urođenog osjećaja za mjeru neće skrenuti u pretjeranu ekstravaganciju ili kič.

Znaju naći načina da čak i u jednostavnim, opuštenim izdanjima djeluju elegantno, što postižu dobro izabranim detaljima i modnim dodacima. Groze se vulgarnih, pretjerano izazovnih kombinacija koje doživljavaju neukusnima, a sviđaju im se one koje ističu seksepil na profinjen način. U ormaru vole imati odjeću poznatih kreatora i modnih kuća, što ih nekad može stajati opasnog minusa na računu.

  • +2
Gwyneth Paltrow je Vaga, rođena je 27. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

U nedostatku financija strpljivo će čekati sezonska sniženja, kupovati u outletima ili naći jeftiniju zamjenu za skupe dizajnerske krpice. Pravi su majstori u tome da za mali novac osmisle kombinacije koje se doimaju skupocjenima. Dok neki s tim imaju problema i drže se provjerenih rješenja, Vage znaju savršeno uskladiti uzorke, boje i različite stilove, što dolazi do izražaja i u njihovim domovima. Kao i u slučaju s odjećom, rado će imati barem jedan komad namještaja s potpisom.

  • +2
Gwen Stefani je Vaga, rođena je 3. listopada 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Brian Spurlock / Icon Sportswire / Profimedia

Ne mogu li si priuštiti dizajnerski trosjed, nabavit će barem neku ukrasnu sitnicu poznatog brenda i znalački je istaknuti u prostoru. Smisao za dekoriranje pomaže im da učine čak i skromno opremljen interijer otmjenim, a kao ljubitelji umjetnosti sigurno u domu imaju barem pokoju sliku, skulpturicu ili ručno rađenu keramiku. Sklonost simetriji nit im je vodilja prilikom organiziranja i opremanja prostora, jer teže tome da stvore sklad u domu.

  • +4
Serena Williams je Vaga, rođena je 26. rujna 1981. Izvor: Profimedia / Autor: JP Yim / Getty images / Profimedia