NISU DIO STADA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka svjesni su da su posebni i drugačiji od drugih te se bolje osjećaju kao crne ovce

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 03.02.2023 09:59
  • Objavljeno 28.01.2023 u 07:32
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Originalni, nekonvencionalni, a ponekad i buntovni, Vodenjaci su obično ispred svog vremena i rado kreću neutabanim stazama. Njihov je vladar Uran, planet koji simbolizira inovaciju, jedinstvenost i odstupanje od uvriježenih normi

Svjesni da su posebni i drugačiji od drugih, bolje se osjećaju kao crne ovce, nego kao dio stada. Okolina smatra mnoge od njih ekscentričnima, ali ih ta etiketa ne vrijeđa.

Svestrani su i imaju brojne talente, a njihova ih kreativnost često odvodi u modne ili umjetničke vode, gdje se ističu kršenjem normi i originalnim radovima ili nastupima, poput Shakirinih. Umjesto da slijede trendove, oni ih postavljaju pa u odijevanju njeguju osebujan stil. Stoga ne čudi to što je u tom znaku rođena modna dizajnerica Mary Quant, koja je napravila pravu revoluciju lansiravši mini suknju i vruće hlačice. Slično vrijedi za Yoko Ono, koja je svojim odjevnim kombinacijama i umjetničkim radovima znala šokirati javnost.

Kad odjećom, izjavama ili postupcima krše društvene norme, to ne čine iz hira, već osmišljeno. Vrlo su socijalno osviješteni i teže poboljšanju svijeta u kojem žive. Ako učine nešto šokantno, motiv je često upozoravanje okoline na nepravdu, ugrožavanje ljudskih prava, neravnopravnost ili zagađenje okoliša. Nerijetko pokreću aktivističke projekte ili se uključuju u njih, a sve kako bi doprinijeli stvaranju boljeg i pravednijeg društva, održivom razvoju u službi prirode i planeta te stvaranju temelja za bolju budućnost u koju su zagledani.

  • +25
  • +22

Ashton Kutcher je Vodenjak, rođen je 7. veljače 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Naglašeno su mentalni tipovi i teže analizi, razumijevanju i unapređivanju stvari. Razmišljaju izvan uobičajenih okvira i sagledavaju širu sliku. Mnoštvo originalnih zamisli koje im padaju na um mogu uroditi inovacijama koje drugima mogu izgledati čudno, no na koncu se pokazuju uspješnima. Privrženi su tehnologiji i mogućnostima koje ona pruža, što čini neke od njih vrsnim izumiteljima, inovatorima, programerima i inženjerima.

  • +5
  • +2

Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!