DOBRO UMREŽENI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka izuzetno su druželjubivi, a problem je to što vole 'pomagati' na svoju ruku

22.01.2023 u 07:32

Bionic
Reading

Pripadnici jedanaestog zodijačkog znaka, čija vladavina upravo počinje, lako sklapaju poznanstva sa šarolikim spektrom ljudi. Druželjubivi i dobro umreženi, ne prave oštru razliku između poznanstva i prijateljstva

Povremeno promoviraju poznanika u prijatelja ili degradiraju prijatelja u poznanika bez velike pompe. Znaju i raskinuti prijateljstvo pa ga iznenada obnoviti. Dok ste mu prijatelj, bezrezervno će vas podržavati i neće biti ljubomoran na vaš uspjeh.

Imate li san, ambiciju ili cilj, ohrabrivat će vas da krenete prema njihovu ostvarenju makar ste sami gotovo digli ruke od toga. Neće vam dati mira, nego će vas svako malo podsjećati da ne trebate odustati. Sagledavaju stvari s više strana i mogu biti odlični savjetnici ako ne znate što poduzeti. A ako vi ne poduzmete ništa, postoji opasnost od toga da oni preuzmu inicijativu u vaše ime.

Problem je u tome što Vodenjaci katkad bez pitanja 'pomažu' kad sami procijene da je potrebno. Vođen plemenitim namjerama, predstavnik tog znaka može vas uvaliti u neugodnu situaciju odluči li riješiti vaše probleme umjesto vas. A to može dovesti prijateljstvo u pitanje.

  • +5
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia

Izuzetno su zanimljivi sugovornici s kojima možete razglabati o nizu tema, ali će vam se ponekad činiti da nemaju sluha za 'male' svakodnevne probleme, smatrajući ih trivijalnima. Započnete li razgovor o poskupljenju neke namirnice, od Vodenjaka možete očekivati dugačko izlaganje o zbivanjima u svjetskoj ekonomiji i tome što bi trebalo učiniti da svijet postane bolje mjesto za život. Njih više zanima šira slika stvari, nego pojedinosti.

  • +16
Emma Roberts je Vodenjak, rođena je 10. veljače 1991. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekonvencionalni i stalno željni novih iskustava, poticajno su i zabavno društvo koje će i vas navesti da iskušate nešto što se ne biste usudili. Ne vole rutinu, pa će i vas nadahnuti da izađete iz zadanih okvira. Iako izraziti individualci, sjajno se snalaze i kao dio tima, što ih čini suradnicima kakvi se mogu poželjeti. Imaju dara za povezivanje ljudi i sklapanje korisnih poslovnih kontakata, a njihove inovativne zamisli mogu doprinijeti napretku poslovanja.