ODVAŽNO IZDANJE

Princeza u traper suknji zaobišla sva modna pravila

03.08.2016 u 13:37

  • +2

Princeza Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kada danska princeza Mary iznenadi odabirom stylinga i kada se čini da je možda previše moderan s obzirom na njezinu titulu, nitko ne može reći da to ne radi sa stilom

Sa suprugom, princem Frederikom danska princeza Mary došla je u Rio ususret početku Olimpijskih igara, a za visoke temperature odabrala je styling s laganom traper suknjom i romantičnom bluzom pa još jednom pokazala da s pravom slovi za jednu od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

Kraljevska danska obitelj sudjelovala je nizu događanja pred otvaranje Olimpijskih igara, ali sve su oči bile uprte u princezu Mary koja je uspješno nosila opušteniji stil i pokazala da ne mora uvijek biti besprijekorno dotjerana samo zato što nosi titulu.

Jednostavna suknja od trapera ima povez u struku pa je princeza Mary utaknula bijelu prozračnu košulju s trendi volanima. Ljetni styling dodatno je naglasila platformama u bijelo-crvenim prugicama i sve iznenadila jednostavnim, ali modernim izdanjem.

Čak je i nakit bio u ljetnom štihu te je šarene viseće naušnice uparila s narukvicama. Uz klasične pohvale neki su se odmah zapitali kako je princ Frederik odabrao odijelo, jer po tim vrućinama i njemu bi bilo oprošteno da je umjesto kravate i sakoa nosio samo košulju ili kakvu finiju majicu.

Štoviše, čini se da je Mary više puta proglašavana najbolje odjevenom među ostalim kraljicama i princezama upravo zato što jako dobro zna procijeniti kada mora odjenuti skupocjene i glamurozne krpice, a kada si može dopustiti nešto ležerniji stil. No nije omiljena samo zato što se zna lijepo odjenuti jer mnogi je vole zbog općenite jednostavnosti i smatraju da objema nogama čvrsto stoji na zemlji unatoč tituli princeze. Tako je često viđaju dok biciklom vozi blizance u vrtić, uživa u obiteljskim trenucima i ne koristi sve kraljevske beneficije ako ne mora.