IZGLEDA PRELIJEPO

Princeza Charlene ima novu cool boju kose koja joj savršeno pristaje

26.09.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Princeza Charlene uvijek je vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a svaki njezin stajling u kojem se pojavljuje u javnosti pomno je osmišljen

Lijepa supruga princa Alberta od Monaka dobro je poznata i po svojim čestim promjenama frizura, pa smo je viđali s tamnosmeđom boje kose, platinastoplavom nijansom, suptilnim osunčanim pramenovima...

Charlene, koju mediji katkad nazivaju 'najtužnijom princezom na svijetu', godinama je vjerna kratkim frizurama, koje joj odlično pristaju i lijepo ističu nježne crte lica, a sad se odlučila za jesensko osvježenje looka.

Pripadnica monegaške kraljevske obitelji svoju je raskošnu tamnosmeđu nijansu odlučila osvježiti medenoplavim pramenovima, a pokazala ih je prilikom nedavnog pojavljivanja u javnosti u društvu supruga.

Samo nekoliko dana prije princeza Charlene bila je brineta, a njezin povratak među plavuše burno su pozdravili obožavatelji.

  • +9
Princ Albert i princeza Charlene u Marseilleu Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Vrlo profinjeno! Sa zadovoljstvom primjećujem da je ponovno plavuša!', 'Ova boja kose je savršena za nju', 'Elegantna i nenametljiva', samo su se nizali komplimenti obožavatelja graciozne monegaške princeze.

Look bez greške postigla je uz pomoć suknje satenskog sjaja i asimetričnog topa od kašmira s potpisom brenda The Row, iza kojeg stoje blizanke Ashley i Mary-Kate Olsen.

Stajling za koji je dobila samo pohvale podignula je prestižnom torbicom Bottega Venete 'Leather Knot Minaudiere Clutch' i velikim naušnicama u obliku zlatnih ringova.