laskav kroj

Selena Gomez pokazala ubojit stajling pred kojim nitko ne ostaje ravnodušan

26.09.2023 u 09:24

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Tijekom Tjedna mode u Parizu Selena Gomez niže upečatljive kombinacije, a svoju paradu visoke mode upotpunila je zasigurno najupečatljvijim stajlingom do sada

Baš svi su se okrenuli za Selenom Gomez kad je stigla na večeru u luksuzni Royal Monceau u Parizu. Poznata pjevačica i glumica izgledala je istovremeno vrlo elegantno i odvažno u krojenom crnom odijelu koje se isticalo odvažno niskim dekolteom, osiguravajući sofisticiran, ali opako zavodljiv izgled.

Samouvjerena i dobro raspoložena Selena je ušla u hotel, a sve okupljene podsjetila na svoj neusporedivi osjećaj za stil. Ovog puta istaknula ga je 'ubojitim' Marc Jacobs korzetom koji ističe dekolte i sužava struk, a kombinirala ga je sa skraćenim sakom i odgovarajućim hlačama visokog struka, redom s potpisom Alexandera Wanga.

Pjevačica pjesme 'Single Soon' outfit je upotpunila dizajnerskim remenom (također Alexander Wang) sa srebrnim kopčama te parom sjajnih Mejuri naušnica.

Besprijekorno ravnu kosu s razdjeljkom na sredini ostavila je da slobodno pada niz leđa, a u kombinaciju se odlično uklopio i dramatičan smokey eye make up.

NA DODJELI NAGRADA

Crvena joj sjajno pristaje: Selena Gomez plijenila poglede u hit boji sezone

Pogledaj galeriju