SNJEŽANA MEHUN:

'Priča oko Keruma mi je smiješna'

13.04.2012 u 15:00

Bionic
Reading

Snježana Mehun otkrila nam je je li je pomladio mlađi suprug, kako održava liniju te je li je iznervirala ponovno aktualizirana priča vezana uz Željka Keruma

Poduzetnica Snježana Mehun na sljemensku akciju Za ljepši grad stigla je u sportskoj kombinaciji, no zbog toga nije bila ništa manje atraktivna. Iako će za koji dan navršiti 42. rođendan, Snježana blista. Pitali smo je čemu duguje svoj dobar izgled.

'Ne mislim da izgledam bolje od drugih žena moje dobi. Iako pazim što jedem, tijekom Uskrsa hrana i nije bila baš zdrava, ali generalno, pazim na svoj izgled. Nisam još koristila botoks, a premišljam se jer se bojim igle', rekla nam je.

Dodaje da nakon 20. godine sve krene nizbrdo po pitanju linije. 'Nemaju svi sreće s metabolizmom. Kod mene su česte oscilacije. Puno se pazim prije ljeta, onda počnem jesti, pa opet pazim, i tako u krug', kaže simpatična Snježana.

Na pitanje je li je mlađi suprug Mihael pomladio, kroz smijeh odgovara: 'Nadam se da ja njega nisam postarala. Ljudi u vezama počinju sličiti jedni na druge pa se nadam da ću ja sličiti na njega', rekla je kroz smijeh.

S obzirom da se nedavno ponovno medijski aktualizirala priča vezana uz nju i Željka Keruma, pitali smo Snježanu je li je to iznerviralo. 'Mislim da je totalno deplasirano stalno ispočetka izvlačiti tu priču da bi se nekome radio PR. To niti komentiram niti obraćam pažnju, sve mi je to smiješno', rekla nam je otvoreno.