UOČI NOVOGODIŠNJEG NASTUPA

Pretučen Jura Stublić

02.01.2013 u 20:13

Bionic
Reading

Jura Stublić pretučen je uoči novogodišnjeg nastupa u Čakovcu, koji je, nakon što je završio na Hitnoj, morao otkazati

Na čakovečkom Trgu Republike gdje su građane za doček Nove godine trebali zabavljati Klapa Maslina i Jura Stublić i Film posjetitelji su ostali razočarani jer se na pozornici nije pojavio Jura Stublić zajedno sa svojom grupom, iako je njegov nastup bio najavljen.

Razlog tomu je, kako piše Emedjimurje.hr, što je Stublić bio pretučen, a to im je i sam glazbenik potvrdio.

'Potresen sam, ali ukratko ću zbog mojih vjernih obožavatelja ispričati što se dogodilo. Svi smo se veselili i zabavljali u čakovečkom hotelu gdje sam s velikim nestrpljenjem čekao nastup na Trgu Republike. Međutim, oko 18.20 sati fizički me napao čovjek iz Marije Bistrice i ozlijedio. Zbog ozljeda nisam bio u mogućnosti nastupiti jer sam završio na Hitnoj gdje su mi pružili pomoć. Stigla je i policija koja je napravila zapisnik i ja ću pravdu istjerati pravnim putem. Publici poručujem da se dobro osjećam, obavljam dodatne pretrage i za nekoliko dana će sve biti OK te se veselim novim nastupima. Čakovečkoj publici sam ostao dužan, što ću nadoknaditi jednim dobrim koncertom', ispričao je.

Organizatori se o slučaju još nisu izjasnili, a iz policije je samo potvrđena informacija da je u hotelu u kojem je Stublić odsjeo došlo do narušavanja javnog reda i mira, dok se službeno priopćenje očekuje do kraja tjedna.

Večernji list iz PU međimurske doznaje da su zbog narušavanja javnog reda i mira u ponedjeljak u 18 sati prijavljena dvojica muškaraca, 59-godišnjak i 56-godišnjak. Protiv njih će, kaže glasnogovornik Zdravko Kolarić, biti podnesena prijava Prekršajnom sudu zbog narušavanja javnog reda i mira. 'Policija me prijavila zbog narušavanja javnog reda i mira? To je vrlo slobodna procjena. I maštovita, u najmanju ruku', komentirao je Stublić i dodao: 'Dobro, možda sam ispustio koji glasan zvuk kad sam napadnut. Ali za žrtve je karakteristično da su dosta glasne kad se nad njima vrši nasilje', rekao je za Večernji.