FASHION GURU

Jura Stublić ima sve elemente mladenke: Novo, staro, plavo, posuđeno, ali svidjelo se to vama ili ne, mora se priznati da je originalan

  • 25.03.2022 u 10:49

  • Bionic
    Reading

    Na dodjeli Porina pojavio se i Jura Stublić, pjevač kojeg rijetko možemo vidjeti u javnosti. Uvijek originalan, ni ovoga puta nije razočarao svojim pomno odabranim stajlingom

    Jura Stublić uvijek zaslužuje osvrt - kada se pojavi na našoj glazbenoj nagradi Porin, zaslužuje još veći, a tek kada se pojavi u ovakvom izdanju, onda zaslužuje i modni osvrt.

    Nema tko ne zna za njegov osebujan stil, tako da nas nije razočarao ni ovaj put. Budući da se rijetko pojavljuje u javnosti, siguran sam da je pomno osmislio svoj stajling.

    • +3
    Jura Stublić Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

    Plavi kombinezon s cvjetnim detaljima, kakvog se ne bi posramio ni 'House of Gucci', platforme koje je sačuvao još iz doba Woodstocka, posuđena škljokičasta motoristička jakna i naravno njegov nezaobilazan zaštitni znak - marama oko glave. A da pokaže da je ipak u trendu, tu su naočale kao dokaz da je Jura ipak u 2022.

    Jura ima sve elemente mladenke - novo, staro, plavo, posuđeno - ali svidjelo se to vama ili ne, mora se priznati da je originalan i daleko od naše sterilne crne scene, toliko dosadne da se ni novi poznati klinci ne čitaju. Tako da ja glasam za Juru u bilo kojem izdanju.

    DODJELA NAGRADA 'PORIN'

    Vanna plijenila poglede u crnoj šljokičastoj haljini koja je istaknula njezine vitke noge

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.