POPUT MAME KATE MIDDLETON

Preslatki princ George rasprodao obični ogrtač

26.04.2016 u 14:25

Princ George

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prince George već je osvojio simpatije cijelog svijeta jer je često u centru pažnje zahvaljujući slavnim roditeljima, princu Williamu i vojvotkinji Kate Middleton, a izgleda da se sve što odjene odmah rasproda, baš kao u slučaju njegove mame

Budući kralj Velike Britanije još nema tri godine, a već za njega zna cijeli svijet i izgleda da će poput svoje majke imati i modnog utjecaja budući da se rasprodao kućni ogrtač u kojem je dočekao američkog predsjednika i prvu damu.

Maleni je George prije nekoliko dana bio jedna od najvećih vijesti vezano uz dolazak američkog predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle u London.

Simpatični je dvogodišnjak imao rijetku priliku dočekati predsjednika jedne države u kućnom ogrtaču i ubrzo su te fotografije obišle cijeli svijet. Američki predsjednički par doputovao je kasno uvečer u London, a malenome je princu već bilo vrijeme za počinak i tako su nastale fotografije u kojem je George iznimka jer rijetki imaju privilegiju dočekati predsjednika u kućnom ogrtaču.


Odmah nakon toga, brend My1st Year pohvalio se na društvenim mrežama kako je slavni dječak nosio upravo njihov personalizirani ogrtač koji košta oko 260 kuna. I sasvim očekivano, nakon efekta Kate, dogodio se i efekt George - jer je ogrtač rasprodan.

Baš kao što se često haljine, hlače ili majice koje Kate Middleton nosi rasprodaju u nekoliko sati, trenutačno se ne može kupiti ni ogrtač spomenutog brenda koji je te večeri nosio preslatki George. Preostaje još samo vidjeti koliko će trgovinama i dizajnerima pomoći malena princeza Charlotte, posebno kako bude odrastala i birala odjeću za kojom će se pomamiti mlade djevojke njene generacije.

Every little Prince needs a Personalised Robe ?? Pre-Order yours at my1styears.com #my1styears #princegeorge

Fotografiju objavljuje My 1st Years (@my1styears)