PLIJENILE POGLEDE

Prepoznajete li ove dvije stajliš dame? Ne možemo se odlučiti koja ima bolji stajling, a iskopirali bismo oba

23.10.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Ulicama New Yorka svakodnevno prodefiliraju brojne odlično odjevene trendseterice, no ikonu stila Oliviju Palermo i Nicky Hilton bilo je nemoguće ne primijetiti na ulicama američke modne metropole. Djevojke su uživale u šopingu dok su paparazzi pomno pratili svaki njihov korak, a mi smo odlučili iskopirati njihove stajlinge od glave do pete

Obje su se odlučile za ležeran stajling koji bismo i sami odabrali za kavu i šoping s prijateljicama. I Olivia Palermo i Nicky Hilton velike su zaljubljenice u skinny traperice pa ih se nisu odrekle ni ovog puta.

Jedna od najpoznatijih trendseterica današnjice, za čiju se prisutnost u prvim redovima modnih revija natječu sve redom vodeće modne kuće, uskladila je skinny traperice s jednobojnom bijelom dolčevitom, crnim combat čizmama koje su ove sezone 'must have' i efektnim narančastim kaputom s dvostrukim kopčanjem.

Iskopiraj stajling

Slavna nasljednica lanca Hilton svoje je skinny traperice uskladila s običnom crnom majicom, a sve je začinila genijalnim balonerom od kombinacije tkanine, kožnim nude balerinkama i crvenom torbicom s ručkom.

Iskopiraj stajling