STATEMENT KOMAD

Kraljica stila Olivia Palermo ima genijalan kaput koji bismo rado pospremili u svoj ormar

16.10.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Proslavljena influencerica i ikona stila Olivia Palermo itekako zna što radi kada je moda u pitanju. Svoje je ime izgradila na temelju jedinstvenog osjećaja za modu i poznanstava koja je stjecala na njujorškim zabavama, a danas slovi za jednu od najbolje odjevenih žena svijeta. Njezin posljednji stajling potvrdio je tu titulu

U odnosu na brojne svjetske trendseterice, američka ikona stila Olivia Palermo dug niz godina vjerna je klasičnim odjevnim komadima, a u svoje besprijekorne stajlinge nerijetko uklapa i najpopularnije aktualne trendove.

Istim se vještinama poslužila i ovog puta. Palermo, za čiju se prisutnost u prvim redovima na modnim revijama bore vodeće modne kuće, dobro zna kako podignuti neutralan stajling poput ovog koji je odabrala za šetnju New Yorkom u kojem živi sa suprugom, manekenom Johannesom Hueblom.

Za šetnju sa svojim krznenim ljubimcem ikona stila je odjenula sivu majicu i nježnoplavu tulle suknju midi kroja s potpisom brenda Max & Co., a cjelokupan stajling upotpunila je trendi crnim combat čizmama s potpisom brenda Gianvito Rossi, koje su ove sezone apsolutni must have među trendsetericama.

No stajling je poprimio wow efekt zahvaljujući statement ružičastom kaputu pepita uzorka koji također nosi potpis brenda Max & Co. Pepita uzorak omiljen je među zaljubljenicama u damsku eleganciju i, baš kao i karirani uzorak, ima status bezvremenskog printa, čija popularnost ne jenjava unatoč cirkulirajućim modnim trendovima.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Ovakav efektan kaput u trenu će podići svaki stajling, a upravo to i je cilj svih onih žena koje svakodnevno biraju neutralne i bazične odjevne kombinacije.