EFEKTAN KOMAD

Nicky Hilton ni ove godine se ne odriče svog omiljenog modela kaputa

21.10.2020 u 13:51

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Nicky Hilton sinonim je zgodne i uvijek trendi odjevene mlade dame. Za razliku od svoje poznate sestre Paris, ona njeguje elegantan i sofisticiran stil. Zbog milijuna na računu može si priuštiti što god zamisli, ali toplog komada za jesensko zimsku sezonu ne odriče se već godinama

Da je u dobar kaput, čizme ili torbu uložiti nešto više novaca, ponekad mudro, dokazala nem je ponovno Nicky Hilton. Ova poznata bogata nasljednica već se nekoliko sezona ne skida iz jednakog modela kaputa u smeđoj boji.

Riječ je o takozvanom teddy kaputu koji osim što dobro grije, ostavlja efektan dojam na inače vrlo monotone i tamne jesensko-zimske stajlinge.

Ovoga puta slavna trendseterica opredijelila se za model s kapuljačom koji je kombinirala sa skinny crnim trapericama, Hermes torbicom koja ima dodatak u boji konjaka te mokasinama od baršuna u sličnoj boji.

Na taj je način postigla balans crne i smeđe boje, kombinacije koje se rijetki usude zajedno stilizirati.

Inače, trendseterica Nicky Hilton u svojoj kolekciji ima i čupavi Teddy kaput s potpisom Max Mare koji je izrađen od devine dlake i svile, a košta oko 19.000 kuna. Teddy model predstavljen je 2013. i otad je redovito njihov najtraženiji model.

Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia